Feel Fine Intimate Gel
Органічний і делікатний догляд для інтимних зон.
Feel Fine -український бренд, що для мене став відкриттям. Я десь бачила його точково, проте лише зараз особисто спробувала. І спойлером скажу, що їх прокладки підкорили мене і я вже навряд повернусь до іноземних виробників.
Але сьогодні про гель для інтимної гігієни. В складі: м’яка очищуюча база, що отримана із синтезу L-глутамінової амінокислоти , аргінін, гамамеліс, молочна кислота.
Для підтримки жіночого здоров'я та запобігання розмноженню хвороботворних мікроорганізмів в інтимній зоні важливо утримувати її в чистоті. При цьому перестаратися теж небезпечно, адже надлишок хімічних засобів може призвести до запалення слизової оболонки або залоз.
Частоту застосування того чи іншого косметичного продукту для інтимної гігієни гінекологи рекомендують зводити до 1-2 разів на день.
В гелю чудовий дозатор, що гарно видає засіб та завдяки якому засіб буде економним.
Регулярне використання органічного гелю від бренда Feel Fine дає змогу оптимізувати мікробіом, ліквідувати патогенні мікроорганізми.
Feel Fine Intimate Gel не тільки очищує, а й живить, зволожує, регенерує епідерміс, підвищуючи щільність його захисного бар’єру, ліпідної мантії.
Сам гель - досить ріденький, проте гарно піниться. Без якогось аромату, проте гарно освіжає.
Останнім часом Я сильно слідкую за своїм здоров'ям і навіть для інтимної гігієни обираю найкраще. Feel Fine - для мене тепер бренд в лідерах серед засобів для жінок.
Особливості Feel Fine Intimate Gel від Feel Fine:
- виконаний в компактному флаконі з помповим дозатором;
- делікатний склад адаптований до інтимної гігієни всіх типів шкіри;
- без речовин, що провокують її сухість, подразнення, почервоніння;
- ефективно видаляє різноманітні забруднення, неприємні запахи;
- сприяє зростанню «позитивної» мікрофлори;
- запобігає появі сухості, тьмяності, лущень;
- тішить протизапальними, заспокійливими перевагами;
- містить екстракт гамамелісу та танинів дубових галлів;
- нормалізує і підтримує гідробаланс епідермісу;
- пришвидшує його регенерацію, клітинне оновлення;
- вирізняється антисептичними, антибактеріальними властивостями;
- природні амінокислоти прискорюють процес загоєння механічних пошкоджень;
- бета-глюкан нейтралізує негативний вплив зовнішніх факторів;
- запобігає тертю від складок одягу, появі прілості;
- дарує тривале відчуття свіжості та прохолоди.
Коментарі (0)