Розпаковка пакуноч ка до Дня народження
Детальна розпаковка посилки, якою мене привітала чарівна Оля🤍
Дівчата, всім привіт✨
16 травня я відзначала свій День народження, тож сьогодні ділюсь з вами неймовірним подарунком, який мені зробила найпрекрасніша SKOMSKA 🤍
Дякую тобі, люба, за ці скарби та неймовірні щирі емоції✨
Почнемо з догляду за тілом та волоссям✨
Коли я побачила в коробочці ці продукти, я почала думати, що за моїми запитами стежить не тільки телефон, але і Оля🤣
- цукровий скраб для тіла з мандаринкою від Mr.Srubber 🍊 - я нещодавно мала такий скрабчик з гуавою і те, в якому я залишилась захваті не передати
- зволожувальний гель для миття рук і тіла Provence від Hollyskin - один з найулюбленіших моїх брендів, а тут ще і те, що дуже давно хотіла спробувати✨
- парфумований зволожувальний крем для рук від Mr.Srubber Magic Duck 🦆 - мала багато їх кремчиків, але до оновленої парфумованої версії руки не доходили, тоож + 1 бажанка в скарбничку😍
- рідкий шовк для волосся від Estima - і тут я точно підозрюю щось магічне, бо саме зараз тестую догляд за волоссям від цього бренду і мені не вистачало лише цього продукту🤗 до того ж, я дууже люблю подібні штучки для волосся
Улюблені мініатюрки🌿
Далі показую найзручніший формат аби познайомитись з продуктами✨
- охолоджувальна ліфтинг маска Hollyskin Artichoke - поговорюють, що вона творить магію, тож я вже біжу її тестувати✨
- тонер для підтримки мікробіому шкіри з екстрактом центели азійської і рисом Hollyskin Rice Touch - також чула лише позитив про цей рисовий тонер, тому дууже цікаво спробувати🌿
- олійка-концентрат для блиску та відновлення волосся від Kerastase - моя любов до олій для волосся безмежна, тим паче, що з брендом ще не знайома + вона така гарненька крихітка😍
- маска для інтенсивного відновлення волосся від Mr.Srubber Repair Care Hair Mask - з їх лінійкою для волосся ще також не знайома, тож маю чудову можливість
- живильна маска для покращення тону і свіжості обличчя Mr.Scrubber Face Control Skin Care Fresh Raspberry & Cranberry Face Mask - тут все максимально просто, бо це любов🤍 у мене вона була ще у старому форматі і це нереально ніжна йогуртово-ягідна маска для обличчя🌿
Декоративна косметика🖤
Тут я просто пищала від захвату, бо ніяк не очікувала величезну палетку тіней та блиск від Makeup Revolution🤍
Отже, які скарби ми маємо:
- палетка тіней на 15 рефілів матових та сяючих відтінків Makeup Revolution Division Re-loaded Palette - Velvet Rose - я вже встигла навіть її затестити і це просто вааау😍
- блиск-плампер для губ Makeup Revolution Pout Bomb Plumping Gloss - Juicy - тут просто в саме сердечко, бо блиски і плампери це все, що мені потрібно і я вже теж його затестила😁
Щось на дуже ніжному🤍
Олюся поклала мені в подарунок неймовірні і дуже ніжні, витончені прикраси, які я відразу і надягла🤍
Запрошую вас подивитись на цю красу, а саме сережки з перлинками і до них нереально гарне колечко з перлами, в яке я закохалась з першого погляду🥰
Найтепліше і найсолодше🤍
І звісно, я не залишилась без теплої і душевної листівочки з привітаннями, ніжнесеньких шкарпеточок, моїх улюблених смаколиків і те, що розчулило найбільше - малюнюк, який Оля намалювала сама і таким чином подарувала мені букет ромашок🤍
Це настільки теплий подарунок і жест, що ця краса тепер має своє особливе і почесне місце не тільки в моєму серці, а і в моєму домі✨
Дякую тобі, що зробила мій день теплішим, обіймаю міцно🤍
Коментарі (0)