Zera Khaibulaeva

Моя ранкова та вечірня доглядова рутина

Я люблю підглядати чужі комплексні догляди, та вирішила поділитись з вами і своїм доглядом на сьогоднішній день. З цим комплексом моя шкіра гарно себе почуває, висипання періодично бувають, але переважно поодинокі та залежать від циклу.

🌞Ранок

1. Вмивання. Я частіше вмиваюсь зранку просто водою, або гелем від Cera Ve. Чому просто водою? Бо ввечері гарно очищую шкіру, а зранку не завжди є потреба робити це знову, тож водички достатньо. Але коли ввечері зʼїм щось не дуже корисне, то зранку обличчя може буде як млинчик☺️То на допомогу вже приходить глибоко-очищувальний гель для обличчя від Cera Ve. Він супер гарно очищує та підсушує мої поодинокі висипання.У складі гелю є саліцилова кислота, ніацинамід та кераміди.
  2. Тонізація. Наношу на спонж тонік від Bielenda та протираю обличчя. Це вже не перша баночка, і надалі планую продовжувати його використання. Тонік має кислоти (мигдальна, гіалуронова, гліколева, молочна) у складі, гарно тонізує, матує, освітлює , звужує пори.
  3. Spf. Якщо багато знаходжусь на вулиці, то наношу цей крем від La roshe-posay рівень захисту-50+.
  4. Зволоджуючий крем. Це мій улюблений зволоджуючий крем від CeraVe з захистом від сонця Spf 30. Тут легке покриття, гарне зволоження та захист.
  5. Крем під очі. Це крем з натуральним складом від Bio Laven. В цілому крем гарно зволожує шкіру, але для глибоких зморшок трохи заслабенький.

🌚Вечір

1. Перший етап очищення- Міцелярна вода. Базова водичка від Simple, вона гарно змиває щоденний макіяж.
  2. Далі інтенсивно очищую обличчя за допомогою гелю від CeraVe.
  3. Тонізація. Цей етап ідентичний ранковому.
  4. Зволоження шкіри- нічний зволожуючий крем від CeraVe. Це дуже гарний кремчик з легкою текстурою, але дуже поживною.
  5. Крем для зони навколо очей.
  6. Раз на тиждень стараюсь використовувати маску для обличчя. Зазвичай це альгінантні масочки від Joko Blend.

Ось такий мій догляд на сьогоднішній день, з задоволенням почитаю і ваші, бо зазвичай баночки оновлюються і дуже цікаво як вони працюють у комплексі.

Дякую за увагу♥️

18 травня, 2024
Zera Khaibulaeva
18 травня, 2024