MariiBilous

#garniertest

#garniertest
#garniertest

Зроблю швиденький огляд на догляд за обличчям від Garnier, що отримала у подарунок за промокодом.
Це дуже класна можливість протестувати так багато засобів. Весь догляд використовую для вечірньої рутини, крім SPF.

• 1) Крем під очі з вітаміном С
    Мініатюрний, зручний тюбик зі класним дозатором. Консистенція кремова з дрібним мікрошимером. Перший раз нанесла забагато і помітила що скочується. Потім спробувала набрати менше продукту і все ок. Про ефект рано говорити. Але по відчуттях мені подобається, очі від нього не печуть, бо мала з іншим такий досвід. Ціна=якість. Вважаю крем досить бюджетний за таку ціну.

• Представлений в скляні тарі, об'ємом 50 мл. Має гелеву консистенцію та не типовий колір🧐 Реакцій в шкіри не викликав, використовую окремо від сироваткі з вітаміном С.

Питання: Їх можна використовувати разом чи ні? Бо я щось вирішила, що не бажано😅

Шкірою досить не погано поглинається але якщо переборщити то буде липкість. Як для ночі він супер бо гарно зволожує і навіть ящо стався перебоз з кремом, ніч це компенсує)

• Тара скляна, зручна піпетка якою комфортно контролювати кількість засобу. Якось тут читала, що через деякий час змінила колір, але вияснилось, що для цієї сироватки передбачено, бо вітамін С тут натуральний і після зміни кольору її властивості не змінюються. Візьміть це на замітку. Після цього продукту мені найбільше помітна липкість, він не скочується. Помітно зменшились почервоніння та сальні нитки, бо маю комбі шкіру. Його використанням задоволена
  • Не встигла його якісно оцінити, бо користувалась лише один раз. І він мені здався темнуватим. Таким засобом користувалась вперше. Цікаво чи можливо його підмішувати в тональну основу? Потрібно навчитись з ним працювати)
  • Використала її для б'юті вечору з мамою. Маска має приємну тканинну основу, достатньо напитана рідиною. По розміру підійшла. Ефект мені сподобався, бо там є ментол який надає охолодження. Якщо планеєте поїздку на море і схильні до "підгорання", візьміть її обов'язково. Заявлений ефект зволоження отримала, шкіра була приємна на дотик. А ще, якщо маєте схильність до набряків, також спробуйте її.

Зараз для себе обрала фаворитів але потрібний час, щоб переконатись в їх дієвості❤️