Beautiful land💞

Живильний крем для рук і тіла "Молоко і мед" від Oriflame

Живильний крем для рук і тіла "Молоко і мед" від Oriflame

Привітики солоденькі.

Сьогодні буде допис про крем, який мені нагадує дитинство. 🙃 Пам’ятаю, цей крем був у мами, і вона ним користувалася, але не так часто, щоб надовго залишилася баночка. Мені вдавалося лише іноді відкривати та нюхати цей аромат, бо якщо трохи візьму, то матуся відразу здогадається, що її дорогий крем хтось торкався.

Тепер така ж історія і в мене, але на мої скарби має дозвіл молодша сестра... їй можна усе. 💟

Упакування баночки виготовлено з міцного прозорого пластику, має округлу форму, яка нагадує бочонок. Вишуканий дизайн з кришечкою золотого кольору робить її схожою на маленьку округлу баночку. Кришечка з внутрішньою різьбою закручується на відповідну різьбу на горловині баночки, забезпечуючи герметичність упаковки і зручність у використанні.

Баночка має захисну мембрану яка додатково захищає продукт від потрапляння повітря та забруднень, зберігаючи його свіжість до моменту першого використання.

Кремчик має густу і багату консистенцію, схожу на кремовий пудинг. Крем легко розподіляється на шкірі, зволожуючи її і надаючи відчуття комфорту. Хоча вбирається достатньо довго, не залишаючи липкого чи некомфортних слідів після себе.

Має гарний відтінок ніжно-кремового кольору.

Аромат у нього ніжний, м'який...нагадує мені заварний крем для коржів або молока, але в дитинстві пам'ятаю чомусь інший аромат, дуже насичений парного молока та солодкого меду... Але зараз мене розчарував трохи, можливо, він так і пах як і зараз, а мене просто підвела моя дівоча пам'ять🤷‍♀️...

Ефект після кремчику дуже чудовий, шкіра зволожена, мяка, шовковиста на дотик залишаючи тонкий аромат ніжності та легкості. Саме мою шкіру не обтяжує а навпаки живить. Не залишає по собі відчуття липкості, плівки чи жирності. Не скочується. Цей універсальний крем може використовуватися як для рук, так і для тіла, після душу або протягом дня, забезпечуючи відчуття комфорту та м'якості.

Також, як продукт Oriflame, він може гарантувати високу якість і ефективність.

Але, коли я подивилась на склад, зрозуміла, що деякі складники мене трохи розчарували і навіть збентежили. Я можу назвати один складник це Propylparaben. Якщо вас цікавить, дівчата, ви можете знайти більше інформації про цей складник в інтернеті. Це може допомогти вам зрозуміти, чи хочете ви використовувати такий кремчик чи ні.

Я лише взяла його на пробу, спробувала згадати дитинство, і зрозуміла, що воно щось не таке смачне. Тому, на жаль, більше я його не візьму, бо є багато кращих продуктів таємничих та соковитих.

Але це все індивідуально, можливо комусь цей кремчик буде номером один у списку.

На сьогодні це все мої любі🥰. Дякую вам за увагу та доброї ночі💗.