Hurska🩷

Банний день для волосся

Банний день для волосся

Привіт феїчки 💫

Моє волосся фарбоване (фарбую раз в два місяці), тонке, довге, є сухі кінчики.

Почну з шампуню, у мене їх два, використовую їх по черзі - один місяць це зазвичай після фарбування це шампунь-ванна для живлення та захисту фарбованого чутливого волосся та пошкодженого волосся Kerastase Chroma Absolu Bain Riche Chroma Respect, інший місяць коли фарба вже трошки змилась беру шампунь-ванну для зміцнення ослабленого волосся Kerastase Genesis Hydra-Fortifiant Shampoo.

Отже миття починаю з звичайного будь-якого простого шампуню, щоб очистити волосся від бруду, жиру і т.д. Змиваю. Далі беру вже шампунь Kerastase Chroma Absolu Bain Riche Chroma Respect та починаю массажувати, залишаю всю цю піну на голові на хвилину (помітила, що шампуні Kerastase краще працюють, коли їх залишити на волоссі близько хвилини), далі добре промиваю волосся. Шампунь змивається добре, волосся одразу стає м'яким. До речі цей шампунь утворює супер-щільну піну, тому його треба горошину всього 💧

Через місяць я змінюю шампунь на Kerastase Genesis Hydra-Fortifiant Shampoo але процедура миття таж сама, що із Kerastase Chroma Absolu.

Потім промокнувши волосся ОБЕРЕЖНО рушником наношу бальзам-ополіскувач/маску "Інтенсивне відновлення. Чудо-сироватка" Pantene Pro-V Intensive Repair Miracle Serum With Collagen Peptide. Були в мене в користуванні маски і фондани від Kerastase, інші засиби як дорогі так і бюджетні, АЛЕ все одно цей бальзам Pantene просто ТОП. Тримаю хвилин 10 - змиваю. Цей бальзам моя любооов❤️ Раз в тиждень використовую Крем-маску з вмістом м'яких фруктових кислот Pettenon Serical.

Знову промокую волосся рушником і наношу термозахист флюїд-спрей для захисту фарбованого чутливого та пошкодженого волосся Kerastase Chroma Absolu Sérum Chroma Thermique.
Далі сушу феном волосся, і як фініш наношу універсальну термозахисну олію Kerastase Elixir Ultime L’Huile Originale.