Garnier активни й контроль + 96 годин, чи є в тебе мінуси?
Я люблю кулькові дезодоранти від Garnier, вже мала пару оглядів на інші аромати, тож поділюсь і своїми враженнями про цей.
Ти гарний, але, нажаль є нюанси.
Тож розберемось трохи детальніше.
🤍Упакування: пластикове, компактне, обʼєм 50 мл. Зручно покласти в сумку. Ролик великий, що позволяє менше разів наносити засіб, зручний, ковзає вільно, проблем ніяких немає з цим.
І тут же перший нюанс- трохи довго сохне. Хочеться оп і одягнулась, тут треба трохи почекати, я піднімаю руки догори і чекаю висихання, тільки потім можна одягатись.
Н аносити треба виключно на суху шкіру і дати йому можливість гарно висохнути.
🤍У складі дезодоранту немає спирту, він не викликає подразнень та алергічних реакцій. Тут дійсно проблем ніяких не було.
🤍Аромат насичений квітково-пудровий. Якщо інтенсивно наносити, то може перебити парфуми, це теж не з плюсів. В лінійці є спокійніші аромати, наприклад «Весняна свіжість», про нього вже писала і буду його повторювати.
Що до контролю 96 годин- не випробовувала, кожен день змиваю і наношу заново. Мені так комфортно.
Виділення поту він не блокує, залози працюють, потовиділення продовжується, але запах дійсно усуває. Це великий плюс.
Але він лишає білі плями, нажаль. Особливо, на чорному одязі та одязі в обтяжку.
Це бюджетний варіант дезодоранту, може дівчатам зі слабшим потовиділенням він буде супер, але мені, нажаль треба підшукати інший варіант.
Такі продукти варто пробувати і самим вирішувати чи підходить вам❤️
Коментарі (0)