Nata_Po

Збіговисько пустих баночок)

Збіговисько пустих баночок)

Я собі вже завела спеціальну коробочку, в яку чесно скаладаю все, що використала) А то часто спостерігала, що щось використала, а я взяла і автоматично в смітник і лише потім згадала, що було би непогано поділитись своїми враженнями)

Ці баночки я збирала ще з другої половини осені)

Поїхали оглядати)

У бренду Lirene є ціла ягідна лінійка кремів для обличчя. Раніше я користувалась саме кремами для обличчя з масс-маркету, ні в чому не розбиралась, але і задоволеною особливо не була, бо турбувала сухість. Але креми від Lirene мені тоді сподобались, в них був дуже ніжний аромат, гарна текстура і я тоді на акціях накупила банок 5 різних)))

В підсумку тепер їх використовую на ділянку шиї/декольте і одну баночку я таки завершила)

Крем був ніжно-рожевого відтінку і дуже приємно ягідно пахнув)

Як бачите, на жаль, я її так і не змогла завершити, бо вона перетворилась в пластилін, який складно набрати і ще проблематичніше розподілити на повіці, я її розтягувала вже, тому і перестала користуватись. Використала її десь на 80%.

Що можу сказати? Я цією базою користувалась вже не раз, і особливо не маючи якісних альтернатив і не мала до неї претензій)

Вона дуже класна, особливо, коли свіжа і легесенько набирається та розподіляється, але зчасом вона перетворюється на пластилін, на жаль.

Зараз користуюсь базою від Nyx і майже переконана, що ще повернусь до Artdeco колись)

Детальніший огляд тут: https://club.makeup.com.ua/post/9990/

Спробувавши достатньо багато різних кремів, я абсоютно не проти цих від Silky Hands. Вони є різної текстури, розмірів та ароматів. Це от був кремчик з якоїсь преміальної лінійки з олією макадамії. Спочатку я спробувала і подумала, що за жахіття і як цим можна буде користуватись (хоча всі його хвалили саме за аромат), а потім я його полюбила і залюбки користувалась)

Він достатньо поживний, жирненький та гарно зволожував, але відчувалась певна силіконистість, якщо нанести багато і руки так наче проковзували, складно пояснити це відчуття.

Але в цілому, кремчик хороший, маю в запасі ще один. Задоволена)

На роботі також лежить кремчик цього бренду)

Я вже розповідала, що це мій улюблений дезодорант, яким користуюсь вже багато разів і прикупила про запас ще штучок 3) Люблю за аромат та ефект)

Очікувати, що з ним ви назавжди забудете про піт - не варто, але усі мої потреби він перекриває повністю з головою)

Детальніший огляд тут: https://club.makeup.com.ua/post/15904/

Це звичайна тканинна масочка для обличчя, яка мала зволожити шкіру обличчя. По-перше, я стикнулась з тим, що маска не дуже зручна, не трималась над верхньою губою і в принципі нерівномірно висихала, це нормально.

Але, я не отримала від неї якогось ВАУ-ефекту, чи відчуття, наче моя шкіра зволожилась на тиждень вперед. Після її використання я ще наносила усі свої креми і якось враження, що ТУ МАЧ в мене не виникло взагалі.

Рідини мені вистачило на 2-3 використання, але довикористовувала, бо було треба, а не бо хотілось. Ще раз би скоріше за все не купувала.

Цією сироваткою я користувалась з літа, але не завжди постійно, то чергувала її з Nacomi (про неї я писала тут https://club.makeup.com.ua/post/21537/), то ще з якоюсь. І в підсумку, мені її вистачило на півроку. І, вона мені сподобалась, тут доволі невеликий розхід і хороший результат, вона гарно зволожувала шкіру, заспокоювала, і ще тут 35мл ,а не 30, як у більшості.)

Я про неї нещодавно робила допис, тому не буду повторюватись (https://club.makeup.com.ua/post/25691/)

Чи придбала би ще раз? Я думаю ні, бо ціна вище середньої, а хочеться пробувати ще якісь нові продукти)

Ох, ці патчі я мучила десь також біля півроку, можливо навіть трошки довше) Я не мала якихось дорогих для порівняння, але ці просто посередні. Вони достатньо тоненькі, тому доволі швидко сохнуть, і в принципі мені якось не супер-пупер зайшли. Повторювати точно не буду.

Тут цілих 30 мл, і цього крему мені вистачило десь на 4-5 місяців. І що я можу сказати. Це непоганий крем, але він має доволі легку текстуру, тому на мій особистий смак підійде юним особам, які особливо не страждають від сухості шкіри в цій ділянці.

За рахунок своєї доволі рідкої та легкої текстури (порівняно з кремом під очі від Cerave, який був достатньо густим https://club.makeup.com.ua/post/10494/), розхід виявився порівняно великим та швидким. Бо Cerave я користувалась до півроку і там лише 14 мл. А тут 30 і вистачило лише на 4-5 міс.

Але це вже нюанси)

Детальніший огляд робила відносно нещодавно тут: https://club.makeup.com.ua/post/27217/

Робити систематизований огляд викидушок дозволяє якось внормувати і продумати свої враження від використаних продуктів, це класно)

Насправді, я вже маю в запасі в перспективі нові викидушки, оскільки багато різних засобів по трошечки починають завершуватись і це добре)