Nata_Po

Ну що ж, давайте розглянемо і мої доглядові страшилки #notscarywithmakeupclub

Ну що ж, давайте розглянемо і мої доглядові страшилки #notscarywithmakeupclub

Дуже класна ініціатива, яка дозволяє трошки по-іншому підійти до власних доглядових засобів і це дуже круто)

Поїхали оглядати)

Я вже розповідала історію своєї сухої шкіри, якій нічого не допомагало. У мене біля крил носа, на бровах постійно була шалеена сухість, з лусочками, подразненням та свербежем. Я багато читала, слухала, шукала інформацію та усвідомила, що мені потрібні кераміди, які якраз гарно відновлюють захисний шар шкіри та забезпечують класне зволоження. ЧОМУ Я НЕ ЗНАЛА ПРО ЦЕ РАНІШЕ.

ДІвчата, я забула про ці проблеми з моменту користування.

Щоб ви розуміли, я щодня використовую оцю велику банку крему у якості нічного для обличчя та іноді, якщо є потреба для тіла, СПФ - це мій денний варіант на похмурий день. І я неймовірно всім задоволена. Ще мала кремчик під очі, але його вже використала.

Дуже сильно рекомендую усім, хто має подібні проблеми - ідеально!

Детальніше про крем: https://club.makeup.com.ua/post/12446/

Про спф: https://club.makeup.com.ua/post/9646/

Крем під очі: https://club.makeup.com.ua/post/10494/ (хоч я його трошки хейтила, поки користувалась, але у порівнянні з іншими, вагаюсь і думаю, що, можливо, повернусь до нього знову).

Оскільки з доглядової косметики у мене був просто крем для обличчя з якихось бюджетних масс-маркетівських лінійок, я нічого не знала, ні про активи, ні про сироватки, ні що потрібно і для чого. Але трошки занурившись в цю сферу, виявилось, що тут є багато цікавого.

Початок мого знайомтва з сироватками відбувася саме з цієї і я вже практично її завершую. Тут 15% ніацинаміду і вона класно зволожує. Не можу сказати, як вона впливає на висипання, бо у мене їх фактично і немає, окрім як перед окремими фазами місячного циклу) Сказати, що мої пори звузились і це також помітно - не можу. Але зволожує гарно і іноді, мені здається, що не потрібен навіть крем, бо після вмивання всього вистачає. І це супер.

Для мене сечовина виступала лише у якості вихідного продукту розпаду білків в організмі. І я навіть не мала уявлення, що креми чи бальзами з цією речовною можуть мати якийсь позитивний вплив на шкіру.

У мене був лосьйон Eucerin з сечовиною, але він дещо довше всмоктувався і залишав такий жирнуватий наліт на шкірі, я це не дуже люблю, а от мамі навпаки неймовірно сподобалось, бо забезпечує класне зволоження і живлення шкіри.

А я для себе знайшла кращу альтернативу сечовини - від Babe - тут 10% сечовини і це класний лосьйон для тіла. Він швидко всмоктується, має приємний (доволі виражений)аромат, не залишає якоїсь липкості чи жирності на шкірі і дуже круто її зволожує. І я майже на 100% переконана, коли завершу цю міні-версію, я куплю повнорозмірний півлітровий банячок цього лосьйону, бо він справді крутий.

При тому, що у мене доволі чутлива та подразнена зараз шкіра на тілі, цей лосьйон лише покращує становище, тому я рада, що його знайшла.

Я користувалась СПФ лише влітку і то максимально уникала цього, бо знову цевибілювання шкіри і жирність, яку залишав СПФ - до неможливості неприємно, ще й в спеку, просто ФУ.

Тому, коли я слухала історії про те, що СПФ потрібно користуватись цілий рік, я собі тихенько стояла в стороні і хіхікала, думаючи, хто таким буде користуватись.

Це все було рівно до моменту, поки я не спробувала комфортні та корисні СПФ, які не лише захищають від сонячних променів, але й повністю заміняють денний крем для обличчя. І це максимально комфортно і круто.

Я вже в різноманітних оглядах та підбірках розповідала про ці два улюбленці, які, як бачите, по трошки підходять до свого завершення. І мене це наче тішить, з одного боку, а з іншого - не дуже, бо не хочу опинитись в ситуації, коли доведеться купувати все і одразу)

Детальніше тут:

https://club.makeup.com.ua/post/9687/ (beauty of joseon)

https://club.makeup.com.ua/post/9646/ (cerave)

На щастя бджолина отрута мене не вбила, а лише зробила кращою (сподіваюсь).. Дуже люблю цю сироватку, вона класно зволожує, вирівнює тон та робить обличчя сяючим та здоровим.

Не можу сказати, що моє життя розділилось на до та після її використання, але вона дуже приємна і також іноді могла замінити мені крем, оскільки класно зволожує і, що приємно, вона не є дуже липкою та неприємною. ЦЕ +

Я також практично всюди чула хороші результати та рекомендації про використання ретинолу, але водночас, що це доволі агресивний актив, який потрібно поступово вводити, обов'язково потім захищати СПФ, тому я відтягувала його використання ддо останнього, оскільки переживала чи він мені підійде.

Але, врешті я придбала нашумівшу сироватку від Cos de Baha з ретинолом та бакучіолом. Тут невисокі концентрації, я її використовую 2-3р. на тиждень, але більше місяця не використовую, бо мала певні проблеми зі шкірою і позабирала всі активи. Але скоро думаю, що повернусь)

Окрім сироватки на мене ще чекає крем під очі та нічний крем від Babe Laboratorius з набору, який я неодавно придбала) У складі крему ще є центела, бакучіол та ін непогані речовинки. Але це вже на перспективу)