Nata_Po

Моя любов на все життя - ідеальний крем від CeraVe

Моя любов на все життя - ідеальний крем від CeraVe

Я вже неодноразово розповідала про свою доглядову рутину, а тепер мова зайде за напевно найбільш універсальний, дієвий, приємний та безпроблемний крем.

Отож, з лютого я перейшла на доглядову схему, якою користуюсь дотепер. Внизу прикріплю посилання на всі інші мої огляди.

Отож, коли я врешті зупинилась на Cerave, то почала дивитись багато оглядів, який саме крем придбати та і в цілому чи виконуютьь вони ту функцію, яка потрібна мені. Спочатку я планувала придбати окремо денний та нічний крем з типовому розмірі 50мл (вірніше 52мл).

Але потім в одному з оглядів я почула, що така великабаночка крему ідеально підходить також до обличчя ,чудово зволожує і немає потреби купувати щось інше. Бо саме цей крем чудової якості.

Звісно, я трошки боялась, бо крем коштував 300+ грн, а я до того користувалась масс-маркетівськими Garnier, Lirene, Nivea, які коштували максимум 100-120 грн. Але подумала, якщо не підійде, то я завжди зможу його використовувати для тіла, рук, чи віддати мамі і він не пропаде.

Моя любов на все життя - ідеальний крем від CeraVe
Моя любов на все життя - ідеальний крем від CeraVe

У мене баночка 340г, є ще 450 та 170г. Мені не дуже сподобалось, що тут не було ні захисної фольги, ні якоїсь плівочки, але коли я почала користуватись кремом, то забулапро все, бо для мене він ідеальний. Я собі лопаточкою перекладаю крем у менші баночки, щоб постійно не тицяти пальцями в таку об'ємну банку.

Я використала десь 1/5, а можливо і менше. В крему доволі повільний розхід (та навіть,якби він і був великим, при такому об'ємі це не є проблемою взагалі.

Отож, в мене була суха шкіра, з ділянками подразнення від сухості навколо брів, на крилах носа. Там просто були лусочки, які я здирала, бо це не виглядало гарно, а потім мала червону пляму, а ще періодично виникали червоні плямки алергії. Вони самостійно проходили і я особливо не переймалась. Але власне в лютому вирішила, що пора налагоджувати свій догляд, бо так більше не може бути.

Крем абсолютно без запаху, білого кольору. Він доволі щільний, тримає форму в баночці не пливе, але натомість при нанесенні і розподіленні він дуже легкий та приємний. Він не такий жирний, як от креми від Nivea, і водночас він не такий гелевоподібний, як креми від Garnier чи Lirene. Розподіляється на шкірі чудово і що просто колосальний плюс, він не залишає жирного млинця на обличчі.

Взагалі, коли я його вперше нанесла, він швиденько всмоктався в шкіру і вона залишилась матовою, я засмутилась і подумала, що купила недієвий продукт, який ще взагалі буде сушити мою шкіру. Але, як виявилось згодом НІ. Він справді всмоктується і залишає нейтрально-матовий фініш, але обличчя зволожене і наповнене. Щоб ви розуміли, з лютого в мене не було жодного подразнення та лусочки, з якими я боролась роками і практично не виникає алергій (я думаю, що можливо вона була якраз на барвники чи ароматизатори,які є в кремах, або якісь інші складові).

Взимку та на початку весни я користувалась цим кремом і вдень, і ввечері, але, коли вже сонечко стало більш активним ввела ще СПФ, як, до речі і можуть додавати цього блиску обличчю (власне денний Cerave з 25 SPF трохи жирнить шкіру і є більш щільним).

Тому, я мушу визнати, що це просто найкращий з найкращих кремів, який мені підійшов просто на ура. Мені зволоження вистачає на всі 100% і я задоволена своєю шкірою. Тому, не варто дивитись чи крем прицільно призначений для обличчя чи тіла, часто - це лише маркетинговий хід.

1. Крем під очі CeraVe https://club.makeup.com.ua/post/10494/

2. Денний крем з SPF 25 CeraVe https://club.makeup.com.ua/post/9646/

3. Корейський SPF 50 Beauty of Joseon https://club.makeup.com.ua/post/9687/

4. Ензимна пудра https://club.makeup.com.ua/post/12047/

5. Схема догляду https://club.makeup.com.ua/looks/10394/

Щодо складу- тут є кераміди, які повинні сприяти утворенню захисного бар'єру шкіри та зволожувати її, немає парабенів, ароматизаторів, барвників. В цілому склад - доволі непоганий, спрямований на зволоження без непотрібних додатків.

На даний момент - це 10/10 і можу сміливо всім рекомендувати. Він прекрасний)