Nata_Po

Крем під очі з пептидами та гіалуроновою кислотою від Luff

Крем під очі з пептидами  та гіалуроновою кислотою від Luff
Крем під очі з пептидами  та гіалуроновою кислотою від Luff

Я не великий знавень кремів під очі, бо користувалась лише 2, по суті) Та і загалом постійно ведуться дискусії щодо доцільності використання спеціальних кремів для зони навколо очей, що для цього можна спокійно використовувати звичний крем для обличчя. Але, я купилась на акції маркетологів і користуюсь цим засобом.

Детальний огляд - нижче)

Я цей крем придбала десь навесні, коли розуміла, що мій попередній від Cerave підходить до завершення. Але, розпочати його мені вдалось аж в кінці серпня - на початку вересня)

Якщо чесно, я не дуже пам'ятаю, чому я обрала саме цей крем, здається я просто банально ввела в пошук крем під очі, співставила оптимальну ціна/якість/об'єм, подивилась на склад і придбала. Хоча, я раніше не те, щоб не користувалась брендом Luff, я і не знала про його існування, а тим більше, що це український бренд)

Читаючи відгуки, побачила, що частина нарікає на упакування, начебто воно не зручне, складно дозувати засіб і тд. У мене не виникло абсолютно жодної проблеми, натиснула сильніше - отримала більше засобу, натиснула трошечки - отримала горошинку. Це пластиковий флакончик з дозатором, який дозволяє використати засіб на всі 100%, і не викликає жодного дискомфорту, як з тюбиком, з яким потрібно ламати нігті і пальці, щоб витиснути останні мілілітри)

Тому за упакування 5.

Ще й до всього, у мене цей крем падав просто мільйон разів, і ні кришечка, ні флакончик не постраждав жодного разу, тому тут все топово)

Ах, так, тут 30мл, я зовсім забула це відмітити і це більше середнього, бо зазвичай крем під очі має 13-15мл, а ціна його була +- 320 грн :)

НЕ буду дуже детально розбирати склад, але тут є і гіалуронова кислота, і пептиди, сечовина, ретинол, пантенол, олійки, і цей крем мав би чудово зволожувати, відновлювати та омолоджувати шкіру навколо очей.

По текстурі крем доволі легкий, я би сказала навіть такого лосьйонного типу, легко розподіляється, швидко вбирається, ніяких проблем.

Крем має легесеньку текстуру і приєний освіжаючий косметичний аромат.

Я би сказала навіть такого лосьйонного типу, легко розподіляється, швидко вбирається, ніяких проблем.

Я цим кремом користуюсь 4 місяці і все ж і досі я від кремів під очі чомусь очікую більшого живлення та зволоження. Щоб шкіра стала більш пружною, а від посмішки, щоб не виникала тисяча дрібнесеньких зморшок, але на жаль, історія продовжується.

Мені від нього не вистачило цієї поживності. Він легкий, швидко вбирається, на нього безпроблемно буквально за 1-2-3 хв наносити базу під тіні і весь макіяж, і абсолютно нічого не пливе. Тобто в такому форматі він доволі зручний та комфортний. Але мені хочеться більшої жирності і справді відчуття, наче після крему шкіра стала такої насиченою, зволоженою, і не буде жмакатись як туалетний папір в долоні (вибачте за таке порівняння).

Якщо його порівнювати з кремом від Cerave (https://club.makeup.com.ua/post/10494/), то у нього текстура більш легка та водяниста і відповідно його я наносила більше. У Cerave крем був більш щільним і там я могла витиснути кілька крапочок, які вдавалось розтягнути на всю потрібну мені ділянку, а тут я беру таку нормально крапельку. Тому, якщо порівнювати, то Cerave мені вистачило на півроку користування, при тому, що там лише 14 мл, а цей крем вже по трошки добігає до свого завершення, і все тому, що його хочеться нанести більше, щоб отримати це бажане зволоження.

Але, з плюсів, від крему Luff у мене НІКОЛИ не пекли очі, він абсолютно комфортний, тоді як з Cerave таке бувало. І це не супер приємне відчуття.

Це був цікавий досвід використання крему, але більше я його не куплю.

Я не хочу сказати, що він поганий, ні. Просто, моїй шкірі потрібно більше зволоження та жирності. І, ясна річ, він не розсмоктав моїх зморшок, але і не додав нових)

Це класний лосьйонистий кремчик під очі для людей, які шукають безпроблемну текстуру, яка швидко всмоктується, дає легке зволоження, не спотворює макіяж. Тому, він хороший, але під окремий запит (як і будь- який доглядовий засіб).

Дівчатка, а якими хорошими кремами під очі користувались ви? Які дають достатнє зволоження, живлення, сприяють живленню шкіри, її оновленню, розгладженню зморшок?)

Цікавить на майбутнє)