K_Filonenko

Омолоджувальний крем для повік з пептидами Medi Peel Peptide 9 Hyaluronic Volumy Eye Cream

Омолоджувальний крем для повік з пептидами Medi Peel Peptide 9 Hyaluronic Volumy Eye Cream

Тестую крем вже 3 місяці і нарешті дійшли руки написати відгук про нього. Крем в гарному темному тюбику зі зручним дозатором, який дає змогу відміряти потрібну кількість крему. Об'єм 40мл. і це огогошеньки, як багато, вистачить його надовго.
Крем дуже економний і має консистенцію "клею", тому потрібно до нього звикнути і навчитися правильно наносити. А щоб правильно його нанести потрібно брати маленьку бусинку крему і втирати в зону біля очей (по кісточці), поки не відчуєте, що крем розподілився рівномірно і палець більше не липне (не утворюються липкі павутинки з крему). Мені крем підійшов, я навіть наносила його на міжбровку для додаткового зволоження, там в мене є залом через поганий зір🫤. Крем добре зволожує і заповнює мімічні зморшки, темні кола теж зменшилися.
Вердикт: Задоволена, для моєї сухої шкіри з першими проявами змін підійшов.