SomovaFM

#testmakeupclub

#testmakeupclub

Нарешті і я готова поділитися своїми враженнями на яскравий боксик від Lamel. По перше дуже гарне та надійне пакування всіх засобів, дякую команді MUC за цю красу.

Хочу почати з туші, яка представлена в яскраво зеленому тюбику, повз який пройти просто неможливо.

Має силіконову щіточку формою з ялинку, з продовгуватими щітинками, які мають гарно розділяють війки.

Туш чорного кольору, вона смачно наноситься на війки, трохи склеюючи їх, хоча зараз у моді такий "вологий" ефект. Війки вона дійсно подовжує.

А тепер до мінусу. Суттєвого мінусу. Туш просто жахливо розмазується. Вона не осипається пилом на щічки, а розмазується під війками. Одразу при нанесенні вона маже все око і навіть всередині. Розмазується від вітру, сліз та поту, просто моргаючи я отримую ефект панди. При тому що ці розводи важко здерти вологою серветкою чи ватною паличкою, вони просто стають ще більшими.

Перше фото - тільки нанесла, довелось повозюкатись, щоб якось виправити ситуацію ватною паличкою. Далі вже результати до-після з ефектом на війках.

Про ці рум'яна знає кожна. Навіть я не змогла встояти і ще давно придбала один з відтінків. Проте це не відтінок з боксу, тому я була дуже задоволена таким наборчиком, бо як раз хотіла спробувати ще якісь відтінки.

Отже тіні представлені в тоненькому квадратному пакуванні. Основа пластикова та відповідає відтінку самих рум'ян, а кришечка прозора з логотипом бренду. Кришечка надійно закривається, а самі рум'яна добре утрамбовані, бо змогли пережити мого кота. Надійність перевірена Семеном😸

Рум'яна пудрової текстури, шовковисті на дотик та дуже пігментовані. Вистачає одного мазку пальчиком, аби задати насичений рум'янець. Я намагалась користуватися пензликом, але з ним продукту набирається ще більше. Вони гарно тушуються на шкірі.

В наборі маємо три абсолютно різні по характеру відтінки. Стійкість в рум'ян чудова, вони не осипаються та не "пливуть" по обличчю впродовж дня.

Насичений рожевий, який на перший погляд мене навіть налякав. Проте вже у використанні він показав себе романтичним та ніжним.

Один мазок пальчиком по рум'янам на легкі пару рухів по вилицям аби нанести пігмент.

Результатом я задоволена, такий романтичний рум'янець після першого поцілунку.

Насичений червоний. Стигла полуниця на щічках. Але тут я зрозуміла, що такий відтінок мені не личить. На моїх пухких щічках він виглядає не гармонійно. Гадаю власницям виражених гострих вилиць з теплою шкірою він підійде більше.

Відтінок бургунді, який здався мені спочатку затемним. Але знову ж таки, у використанні виявися дуже універсальним. Він надає мені цього невимушеного живого рум'янцю. Має гарно підійти на засмаглу шкіру. А от на бліду холодну шкіру стане в нагоді саме як бронзер. На мою не скромну думку 😉