Bioil. Комплекс сироваток
Мої враження і чи дієві. Скоріше заходь
Привіт, красунечки🕊️
Я поділюсь з вами тим, що пробувала вперше. Цілий комплекс ампул Bioil
Чи сподобалось? Чи було дієво? Чи повторю ще?
BIOIL
Це бренд для тих, хто цінує природу і бажає доглядати за своєю шкірою з любовʼю. Їх продукти містять унікальний комплекс жирних кислот рослинного
походження.
Бренд використовує лише натуральні інгредієнти, які дарують живильний та зво ложуючий ефект.
У мене 5 ампул для різних частин тіла:
- Для волосся
- Для обличчя
- Для рук
- Для стоп
- Для тіла
Розглянемо детальніше?
BIOIL для обличчя
Головне:
1.Зволоження. Сироватка допомагає утримувати вологу в шкірі, роблячи її м'якою та пружною.
2. Живлення. Вміст жирних кислот, живлять та зміцнюють шкіру.
3. Антиоксидантний захист. Сироватка має антиоксидантні властивості, які запобігають передчасному старінню шкіри.
4. Зменшення запалення. Має протизапальні властивості, які допомагають зменшити подразнення та почервоніння шкіри.
5. Поліпшення кольору обличчя. Регулярне використання сироватки сприяє покращенню тонусу шкіри, роблячи її яскравою та рівною.
6. Скорочення зморшок. Сироватка допомагає зменшити появу зморшок, сприяючи зміцненню колагенових волокон у шкірі.
7. Регулювання себуму. Сироватка допомагає регулювати вироблення себуму.
Мій досвід:
Сироватка має дуже приємний аромат, якщо чесно найкращий з 5-х. Приємна текстура, легко розподіляється.
У мене шкіра чутлива, комбінована, але є сухість довкола носа і на крилах є запалення, так буває від стресу.
Я використовувала цю сироватку 7 днів, розтягувала по 3 краплі. За цей час шкіра помітно зволожувалась, а також запалення підсихали до майже повного зникнення, ранка вже зійшла. Взагалі я забула, що таке сухість
Склад:
Oleic Acid- Олеїнова кислота. Це протизапальний засіб, який стимулює загоєння ран і відновлює щоденне пошкодження шкіри, а також заспокоює такі стани, як екзема, розацеа і псоріаз, оскільки воно забезпечує з'єднання, які зміцнюють цілісність клітинних мембран
Linolenic Acid- Ліноленева кислота. Відіграє важливу роль у забезпеченні бар'єрної функції шкіри. Ненасичена кислота. Природні джерела Л.К. - олія чорної смородини, олія примули та олія бурачника.
Palmitic Acid-Пальмітинова кислота. Входить до складу гліцеридів більшості тваринних жирів та рослинних олій
Arachic Acid-Арахінова кислота, також відома, як ейкозанова кислота — це насичена жирна кислота із двадцятиатомним карбоновим ланцюгом. В основному міститься в таких продуктах: олія купуасу, арахісова олія, кукурудзяна олія, та какао-олія
Stearic Acid-Стеаринова кислота. Використовується у вигляді стеарину (суміш стеаринової, пальмітинової та невеликої кількості ненасичених кислот), що отримується розщепленням жирів тваринного та рослинного походження
Gondoic Acid-Ейкозенова кислота, яку також називають гондоїновою кислотою, це мононенасичена омега-9 жирна кислота, яка міститься у різних рослинних оліях і горіхах, зокрема олії жожоби.
Myristic Acid-Миристинова кислота. Насичена жирна кислота міститься в багатьох природних маслах і жирах. У косметиці використовується у складі жирів, олій, восків. Входить до складу деяких синтетичних напівпродуктів для косметики.
Мінуси:
Довго відчувається олійка на обличчі, вона не вбирається одразу, тому не бажано торкатись обличчя першу годину точно. Я наносила на ніч, бо зранку так довго очікувати я не можу
Підсумок буде в кінці
BIOIL. Сироватка для тіла
Головне:
1.Зволоження та живлення шкіри, допомагає зволожувати та живити суху шкіру, відновлюючи її еластичність та роблячи більш гладкою.
2. Стимуляція регенерації клітин,сприяє прискоренню процесу регенерації клітин.
3. Стимуляція виробництва колагену.
Мій досвід:
Мені не дуже сподобався аромат.
Я скористалась лише двічі, нанесла на плечі і шию (можливо варто було наносити на стегна, але ефект підтяжки і зволоження мав би бути видним саме на цій зоні,бо вона у мене не в ідеальному стані)
Вбирається ця сироватка дуже швидко, відчуттів неприємних нема, але аромат не для мене.
Склад:
Oleic Acid, Octadecadienoic Acid, Linolenic Acid, Palmitic Acid, Arachic Acid, Stearic Acid, Gondoic Acid, Myristic Acid, Ylang-ylang Essential Oil.
Все те саме, але додається ще Іланг-Іланг
Мінуси:
Це аромат. А також, я не побачила великих змін, трохи зійшло запалення (червоне пʼятно),але я користувалась всього 2 рази.
Можливо, якщо це був би курс, я б помітила результат
BIOIL. Сироватка для рук і нігтів
Головне:
1.Зволоження та живлення. Сироватка допомагає зволожити і наситити руки та кутикулу,
2.Захист від сухості та тріщин. Сироватка допомагає зміцнити захисні функції шкіри.
3.Пом'якшення та розм'якшення кутикули.Сироватка робить кутикулу більш м'якшою.
4.Зниження запалення та роздратування. Сироватка має протизапальні властивості, що може допомогти знизити запалення та подразнення шкіри.
Мій досвід:
Аромат для мене абсолютно не вловимий, він легкий і не навʼязливий.
Руки в олії-це я не дуже люблю, тому було важко мені. Я людина-смартфон. І не торкатись гаджету була ще та задача.
«Застосовуйте коли відчуваєте сухість»
У мене зараз дуже сухі руки і стопи. Їм важко допомогти. Я рятуюсь засобами з ланоліном у великій кількості, якщо я цього не робитиму, то шкіра буде такою як на фото всюди.
Склад:
Oleic Acid, Octadecadienoic Acid, Linolenic Acid, Palmitic Acid, Arachic Acid, Stearic Acid, Gondoic Acid, Myristic Acid And Sweet Orange Essential Oil.
Склад один і той самий всюди, а ще тут зʼявляється апельсин
Мінуси:
На жаль, мені сироватка не допомогла, користувалась тиждень і сухість залишилась. Можливо, якщо стан не критичний як у мене, то вона буде дієвою. Але ось ці фото зроблені під кінець курсу, як бачите, поки не нанесу олійку страшенно сухі. І з нею вау ефекту не бачу(
BIOIL. Сироватка для стоп
Головне:
1.Зволоження. Сироватка для п'ят і стоп забезпечує глибоке зволоження шкіри, запобігаючи її сухості та лущенню;
2.Живлення.Омега кислоти, що містяться в сироватці, живлять шкіру.
3.Загоєння.Активні інгредієнти сироватки сприяють загоєнню тріщин, мозолів та інших дефектів шкіри на п'ятах та стопах.
4.Пом'якшення: сироватка допомагає пом'якшити шкіру, що огрубіла, роблячи її більш ніжною і гладкою.
Мій досвід:
Дівчата, я була в шоці з 1-го використання. І мабуть варто було використовувати ще і на руки, але я робила все за призначенням.
На правій нозі у мене нема настільки сумної картини, а от ліва мала великий внутрішній мозоль і сильну сухість, що призвело до ось такого стану. Я досі це все відновлюю.
Я в процесі турботи за організмом.
Склад:
Oleic Acid, Octadecadienoic Acid, Linolenic Acid, Palmitic Acid, Arachinic Acid, Stearic Acid, Gondoic Acid, Myristic Acids, Basil Essential Oil.
Тут у нас зʼявляється базилік
Мінуси:
Хіба, що довго вбирається, треба чекати. Але це і плюс, можна кайфонути і полежати)
BIOIL. Сироватка для волосся
Головне:
1.Зволоження.Сироватка сприяє зволоженню волосся та шкіри голови, запобігаючи та усуваючи сухість.
2.Стимуляція росту.Допомагає стимулювати ріст волосся, покращує кровообіг шкіри голови
3.Зміцнення та покращення текстури волосся.Сироватка зміцнює волосся, роблячи його більш гнучким, м'яким і блискучим, знижує появу посічених кінчиків.
4.Пом'якшення та заспокоєння шкіри голови.Сироватка має заспокійливий ефект, зменшує подразнення та свербіж.
Мій досвід:
Я наносила сироватку виключно на довжину, особливо на кінчики. 6 травня я підрізала кінчики і доглядаю за новим зрізом.
На шкіру голови я боялась нанести олію, та і кінчики мені важливіші.
Склад:
Oleic Acid, Octadecadienoic Acid, Linolenic Acid, Palmitic Acid, Arachic Acid, Stearic Acid, Gondoic Acid, Myristic Acid.
Точно такий як для обличчя
Мінуси:
Аромат не самий приємний, хотілось легшого не такого різкого аромату. А так мінусів нема
DARIIA’S IMPRESSIONS
З 5 сироваток мені сподобались і дали ефект 3-це чудовий результат.
Сироватку для обличчя і для волосся я буду повторювати. Бо вони справді дієві. Волосся стало більш блискучим і сяючим. А обличчя зволоженим і зникла сухість,та загоїлись ранки.
Також неймовірний ефект дала сироватка для стоп. Мої пʼяточки в захваті!
А от, на жаль, сироватки для тіла і рук не були такими ефективними.
Сироватка для тіла не подобається саме ароматом, а для рук не дає ефекту навіть одразу, а накопичувального я взагалі не помітила.
І ще одна не комфортність-це сама ампулка, треба постійно думати як затиснути і зберігати, адже нема захисту, просто відламаний носик
Та головне, аби ефект був!
Ось такі у мене враження
Користувались такими засобами?
Обіймаю🤍
Коментарі (0)