Alina_Demchenko

#testmakeupclub : Додати фарб у життя - просто

#testmakeupclub : Додати фарб у життя - просто
#testmakeupclub : Додати фарб у життя - просто
#testmakeupclub : Додати фарб у життя - просто
#testmakeupclub : Додати фарб у життя - просто

Бренд Lamel користується неаби якою популярністю серед дівчат. І не дарма - якість продукції дуже підіймає настрій, а ціна - бюджетна. Що ще потрібно?)

Пакування тестувального набору як завжди приємно вражає. Середньої щільності кортонний конверт з яскравим і стильним дизайном наче підготовка до того що нас чекає всередині.

Наразі на тестуванні в нас 4ри продукти : три відтінки популярних рум'ян LAMEL Make Up Cheek Colour New у нових яскравих відтінках та LAMEL Make Fly Lashhh Mascara. Досвіж користуванням рум'янами з цієї серії в мене є і одразу можу сказати, що текстура у всіх рум'ян ідентична : гарна пігментація та помірна пильність. Прекрасно набираються будь яким пензлем, піддаються тушовці і легко нашаровуються. Саме з цією тушью - я не знайома.

Я вважаю ці продукти вишенькою на торті, бо без туші я взагалі не уявляю будь який макіяж, а рум'яна здатні освіжити обличчя, придати фарб - ТОЖ ЦЕ МІЙ МАСТ ХЕВ.

#testmakeupclub : Додати фарб у життя - просто

Пакування туші виконанно в класичному для бренду пакуванню. Насичений зелений відтінок туби, виглядає доволі привабливо. Назва, логтип і опис - виконані в чорному кольорі. Об'єм продукту : 10мл.

Всередині мене чекала силіконова щіточка, з невеликими "голочками" у вигляді ялинки. Я вже мала схожий аплікатор і зазвичай такі щіточки не дають об'єм , а дарують довгі вії. І саме так трапилось з цим продуктом.

"Вії як у ляльки" - моя перша думка, коли я побачила своє зображення в дзеркалі. Вії стали довгими, ефект трошки драматичний. Певна річ, через те що продукт новий - вона рідка. Але я згадую те як мої вії виглядали з тільки що відкритою SkyHigh - один в один. Думаю що коли продукт підсохне, вона перестане відбиватися на нижніх повіках.

Застиває доволі швидко, тож на верхній повіці, я помітила залишки туші лише біля корнів.

На данний момент моя оцінка - 8/10. Вона не відчувається на очах, вії не стають колючками, залишається легкість. Змивається міцелярною водою . Шукати тут об'єма не треба, та й виробник про нього нічого не каже. Продукт за весь день не осипається, ефект залишається таким самим.

Вважаю що опис товару - вірний)))

Колір який я вже встигла поносити і полюбити. Так вийшло, що цей відтінок в мене вже є і для мене він просто ідеальний.

Насичений, яскравий і соковитий . Такі кольори підіймають настрій і гарно освіжають .

Як на мене, хоча це і яскравий відтінок - він підійде багатьом. З ним легко працювати : він гарно розтушовується, плям наробити складно ( тільки якщо на вологий тонак нанести).

Особисто моя оцінка 100/10)) Я користуюсь цим відтінком частіше за всі і мені подобається використовувати його в якості тіней.

Скажу по секрету : я їх боялась. В мене не було ніколи червоних сухих рум'ян і тому я боялась переборщити. Та й на свотчі колір виглядає максимально яскраво і насичено. Але на диво - колір виявився не на стільки вирви око, як я думала. Насичений колір з нейтральним підтоном, як і у випадку з 406 відтінком, може ложитися тоненьким шаром.

Продукт легко наноситься пензлем. Для більш яскравого кольору - треба нашаровувати. Саме на шкірі мені він здається більш рожевим, а ніж в рефілі.

Моя оцінка кольору : 9/10 . Відтінок гарний, привабливий, але ще не встигла його поносити достатньо, що б сказати - подобається чи ні.

Цей відтінок не має нічого спільного зі сливою як на мене. Він навпаки має більш коричнево-червоний відтінок. Мені це нагадує відтінки рум'ян Bourjois Little Round Pot Blusher. В цьому кольорі є якийсь натяк на вінтаж.

Мені дуже подобається те як він виглядає на очах : дуже насичений глубокий колір.

Проблем в нанесенні відтінку як на очі, так і на обличчя - я не помітила. Так само легко наноситься, легко нашаровується .

Цей відтінок мені сподобався дуже сильно, бо він має якусь готичність в собі. Дуже гарний, але мабуть не багатьом підійде : для когось він буде занадто темним.

Моя оцінка кольору: 10/10.