krutoguuz

Мій другий в житті філер для волосся

Мій другий в житті філер для волосся

Тут писала про перший досвід https://club.makeup.com.ua/post/29243/ .

Даний філер з гіалуроновою кислотою або ж Intense Hydration Filler. Після того, як він в мене з'явився, то не міг довго лежати, бо мені дуже кортілося його спробувати.

Мій другий в житті філер для волосся

Спочатку це все виглядало, як блакистна водичка. В процесі поєднання з водою тестура почала перетворюватися на більш густішу. Схожу на нам звичну маску для волосся. Але колір залишився таким, як був.

Як рекомендує використовувати бренд:

1. Вимити голову шампунем.

2. Усунути зайву вологу, промокнувши волосся рушником.

3. Змішати філер із водою у пропорції 1:1. Суміш почне густіти і набуде вигляду кремової маски.

4. Отриману суміш нанести на волосся по всій довжині, уникаючи коренів. Для посилення ефекту надягти на голову шапочку для душу та прогріти феном.

5. Залишити на 20-30 хвилин.

6. Змити водою. Висушити волосся звичним способом.

Я все робила за рекомендацією окірім прогрівання феном. Мені здалося, що волосся і так нагрілося, тому вирішила не перегрівати його.

При змішуванні з водою рідина утворює кремову консистенцію, яка легко розподіляється по волоссю, нагадуючи звичайну маску.

В результаті після ми отримуємо більш еластичніші волосини, які розсипаються. Волосся блистить та дуже приємне на дотик.

В мене воно, як писала колись Zhukovka 🌸 в процесі виглядало, як рибацька сітка. Але резулультатом я задоволена на всі 100% і тепер хочу ще спробувати інші філери від бренду. Ви бачили які в них гарні кольори?

Користувалися схожими продуктами?