MAKEUP Club

Результати челенджу від MAKEUP Club

Результати челенджу від MAKEUP Club

Дякуємо усім, хто зміг розкрити переваги кольору свого волосся, поділитися цікавими історіями перевтілень та відкрити усім нам секрети догляду. Адже челендж був саме про це 😉

Краса у різноманітті, і ви усі це ще раз довели. Можливо, після цих дописів хтось у спільноті вирішить кардинально змінити імідж? Спостерігаймо разом!

А поки ми вже готові сповістити хто ж отримає 25 боксів від L'Oreal Professionnel із засобами для догляду за волоссям у мініатюрах. Переможниць було обрано за допомогою random.org серед дописів, що відповідали всім умовам челенджу.

Слідкуйте за новими активностями. Літо вже завтра і ми підготували багато цікавого!

______________________

О ні, ніяких баталій у спільноті. Ми ж усі чудово знаємо, що кожна з нас прекрасна. Цей батл не про конкуренцію блондинок, брюнеток та рудих. Цим займався Голлівуд у далеких 2000-них. А ми поговоримо про дещо інше.

Ніщо так не підкреслює зовнішність та не доповнює образ, як вдало підібраний колір волосся. Інколи його дарує природа, а інколи ми обираємо його самі. Існує безліч нюансів догляду за волоссям різних відтінків.

Ви точно чули, як блондинки жаліються на жорстку воду, яка вимиває тонування. Брюнетки, можливо, згадували у розмові любов чи ненависть до синього підтону в чорних фарбах. Руді ж точно покажуть вам улюблений “капелюшок”, який вдягають, коли корені вже відросли — ще не критично, та вже трошки дратують.

Та плюсів завжди більше! Впевнені, ви знайдете цілих 10. Розкажіть про переваги вашого кольору волосся. Можливо, вам вдасться переманити на темну, світлу чи вогняно-руду сторону ще більше красунь та надихнути на зміни.

Як взяти участь?

  • З ­21 по 30 травня створи допис, і розкажи у ньому чому бути брюнеткою, білявкою або рудою — це круто. Назви рівно 10 причин!
  • Додай своє фото з макіяжем, який, на твою думку, найвдаліше пасує під твій колір волосся.
  • Розмісти у заголовку хештег #myperfecthaircolor.

Лінійка Метал Детокс допоможе зупинити ламкість волосся та небажану зміну кольору.

  • На 99% менше ламкості‘’ (в 100 разів міцніше волосся)‘’
  • Бажаний тон, довготривалий колір’.

‘ інструментальний тест, після застосування пре-шампуню-догляду лінійки Метал Детокс.

‘’ Інструментальний тест після застосування прешампуню-догляду + шампуню + маски лінійки Метал Детокс.

Чекай на результати вже 31 травня.

Бажаємо усім успіхів та натхнення!

MAKEUP Club
3.8k
Підписники
0