Beautiful land💞

Одноразовий душ для військових Estem Military

Одноразовий душ для військових Estem Military

Усім привітики! Сьогодні розповім про одноразовий душ, який мені, на превеликий жаль, довелося спробувати в моєму житті.

"Кожен пам'ятає, коли Каховську ГЕС зруйнували... І в моєму місті, де раніше я мешкала, через це зовсім не було води. А ви ж розумієте, як спекотним літом хочеться помитися... Нам привозили воду, але було багато людей у чергах, і ця вода була для того, щоб зварити щось поїсти та пити. А про прання одягу я зовсім мовчу. Мені доводилося на тижні виїжджати до родичів, у яких згодом вирішила залишитися. Деякі пробурили свердловини, ті, хто жив у приватному секторі, щоб якось було легше. Але від цієї води у мене зруйнувався ліпідний бар'єр, шкіра стала стягуватися та лущитися, хоча у мене жирний тип шкіри. Глиняні маски довелося викинути в смітник, бо від них все ставало гірше. Після довгих пошуків способів відновлення шкіри та візитів до косметолога, я шукала крема та сиворотки і знайшла дописи в мейкап-клубі дівчат ...і так я потрапила сюди💕.

Щодо води в моєму місті, ситуація значно покращилася, воду відновили вже давно. І залишилися лише спогади про це і цей душик, який у мене залишився на пам'ять..."

Упакування одноразового душа у військовому стилі - це пакет-саше з камуфляжним дизайном. Він має спеціальний невеликий зріз для зручного відкривання пакетика.

У середині упакування знаходяться такі позиції, як рушник, губка та 50 мл води.

Рушник виготовлений з нетканого екологічно чистого спанлейсу, як стверджує виробник. На дотик він дуже м'який та приємний, відмінно вбирає в себе вологу, не залишаючи слідів води та піни. Без запаху. Він має властивість не тягтися і не розтягуватися, що робить його ідеальним варіантом для використання в різних умовах.

Губка з гелем виготовлена з гіпоалергенного поліефірного волокна без штучних барвників і токсичних домішок, як стверджує виробник. Вона не має аромату, не жорстка, але й не м'яка, тому її можна використовувати для ретельного очищення шкіри.

І вода.

Вона знаходиться в пакетику, який має невеликий отвір для відкриття.

Спосіб застосування.

Після відкриття упаковки треба витягнути рушник та упаковку з водою (якщо вона є), а губку залишити в пакетику. Потім потихеньку додати воду (я використала не весь пакетик) і пом’яти пакетик, щоб губка почала активно пінитися. І все - можна дістати губку з упаковки і намилювати тіло. Після цього можна витертися рушником, який був у комплекті, і все.

Губка з гелем добре піниться, не має запаху. Добре очищає шкіру від бруду, освіжаючи її. Відчуття ніби після звичайного душу. Але з часом вона трохи змінила форму і трохи збилася.

Рушник добре вбирає піну, залишаючи шкіру сухою.

Після цього душа шкіра не стягується, не сушиться, залишається свіжою. Відчуття, наче після звичайного душу, не залишаючи липкого чи якогось нальоту. Ароматів ніяких не залишилося, бо сама губка та рушник були без запаху. Мені одній було зручно використовувати дві пачки, так як я високого зросту. Тому 2 було ідеально: одну для верхньої частини тіла, а другу - для нижньої.

Тому, якщо у вас з'являться такі обставини, коли потрібно помитись, а душа немає, це ідеальний варіант (але краще, щоб таких обставин взагалі не було). Також, я думаю, це підійде, якщо у вас є за містом дача, а душ відсутній.

Отже, це все мої любі, це все, дякую що мене читаєте🥰