Yuriivna

#myperfecthaircolor

#myperfecthaircolor

Кожний колір волосся має свої плюси.Я була володаркою як абсолютно темного кольору волосся,а саме - чорного,так і білявкою,яка тонувалася у різні відтінки.
Наразі,я маю свій природній колір волосся,темно-коричневий,який на сонці переливається,лише іноді я можу затонуватися,або пофарбуватися фарбою без аміаку.
Плюси або переваги мого кольору волосся:
1.Поєднання темно-коричневого або темно-шоколадного кольору волосся та від нюдового відтінку до яскравого макіяжу губ це чудова ідея.Одна справа,коли ми самі не бачимо себе в цьому кольорі,проте експериментувати з макіяжем губ ми сміливо можемо.
Тому мій макіяж загалом може бути як дещо яскравим,так і мінімалістичним.На основному фото використовувала тінт для губ та блиск,туш для вій та тіні у світлих тонах,підвела очі олівцем.😌
2.А Ви бачили,який можна зробити макіяж очей,якщо Ви маєте темний колір волосся?

Золотисті тіні,або золотисті спаркли чудово будуть виглядати при такій зовнішності.
3.Не можу не відмітити також,те що поєднання темно-коричневого кольору волосся та світлого кольору очей вражають своєю виразністю.

4.Тонування як в темний шоколад або в темний каштан буде гарно переливатися на сонячному освітленні.Я обожнюю такі тонуючі засоби.
5. Ми можемо не боятися хни,ми можемо сміливо користуватися нею 😉
6. Якщо Ви маєте світлу шкіру та темне волосся,це доволі цікаве поєднання,особливо,якщо колір волосся ближчий до чорного.😌
7. Підводьте очі не тільки чорним олівцем,а ще й яскравими кольоровими олівцями,у результаті буде вдалий макіяж,який буде чудово поєднуватися з темним волоссям.
8. Звісно,всі ми різні,та у кожного свої ритуали краси для волосся.
Народні рецепти масок,також мають місце бути,я звісно стою на стороні зручності нанесення,тому купляю маски,проте володаркам темного волосся не варто боятися за змінення небажаного відтінку волосся,якщо Ви зробили маску з тих інгредієнтів,які можуть змінити забарвлення.
9. Повернусь до макіяжу очей
Сміливо робіть "Smoky eyes",а також димчасті макіяжі очей,це чудово буде поєднуватися з темним кольором волосся.
10. А як щодо яскравих пасм?
На фоні темно-коричневого волосся,яскраві прядки будуть виглядати суперово та привертати до себе увагу оточуючих 😉
Кожний колір волосся неповторний та має свої значні переваги)
Тому любіть себе з будь-якою зачіскою та будь-яким кольором волосся 💮

#myperfecthaircolor