wowmom

#garniertest

#garniertest
#garniertest
#garniertest

Привіт, красуні!

По-перше, хочу подякувати команді Makeup Club за класні промокоди і можливість тестувати цікаві засоби для обличчя та волосся. Я встигла скористатися акцією, і обрала набір по догляду за обличчям, в якому була нічна сиворітка з вітаміном С, денний флюїд з СПФ 50, крем для повік з вітаміном С, кофеїном, ніацинамідом та бананової пудрою. Також у мішечку був чорний крем з AHA та BHA і тканинна маска, але до них поки що не дійшли руки, тож детальний допис буде трошки пізніше.

Але сьогодні я розкажу про ті засоби, які я вже добре протестувала, і готова поділитися своїми детальними враженнями.

#garniertest

З цією сиворіткою я дуже добре знайома, адже в минуломц році, я сама її купувати і використала до останньої краплі. Вона містить високий відсоток вітаміну С, тому використовувати її потрібно тільки у вечірній рутині. Вітамін С - це досить агресивний компонент, тому його не рекомендують поєднувати одночасно з кислотами та пептидами. Після використання сиворітки, вранці обов'язково треба наносити крем з СПФ.

Сиворітка має рідку гелеву консистенцію та специфічний цитрусовий аромат. Наноситься легко і так само легко розподіляється по шкірі.

Я вважаю, що її краще зберігати в оригінальній картонній коробці, тому що, як показує практика, вітамін С може окислюватися від сонячних променів.

Якщо сиворітка змінила колір, і стала темно-коричневою, це означає, що вона втратила свою ефективність. Тож, якщо ви вже її відкрили, то краще її використовувати регулярно, до поки вона не зіпсувалася.

Що стосується дії, то я дійсно бачу, що мої пігментні плями стали менш помітними, і це дуже класно.

Сиворітка чудово вирівнює тон шкіри, і невелює запалення. На ранок обличчя приємне на дотик, і сяє зсередини.

Взагалі, мені вона дуже сподобалася, і я залюбки нею користуюся. Чудова сиворітка з вітаміном С за адекватні кошти.

Крем викликав у мене досить неоднозначні враження, тому що він наполовину доглядовий і наполовину декоративний засіб. Тобто не туди, не сюди. У нього прикольний склад, і ідея створити крем, який би дійсно прибирав темні кола під очима - чудова, але щось пішло не так.

Упаковка має зручний дозатор, а консистенція самого крему дуже легка та приємна. Він швидко вбирається, і не конфліктує з декоративною косметикою.

Але крем має жовтий пігмент, і тому робить шкіру з жовтуватим віддінком, а це точно не всім сподобається. За логікою, жовтий - повинен нейтралізувати фіолетові кола, але на практиці крем просто підфарбовуює цю зону.

Зволоження після нанесення дуже легке, тож розцінювати крем, як повноцінний догляд - "ну такоє". Але для теплого періоду, як базу під консилер, коли не хочеться перенавантажувати шкіру, його буде достатньо.

В цілому, крем для повік з вітаміном С від Garnier мені сподобався, але знову я б його не повторила.

Багато хто сварить цей флюїд, і відгуки в інтернеті досить неоднозначні, але я просто в захваті від нього.

По-перше, тут дуже високий ступінь захисту від сонячних променів, по-друге - це шикарна база під макіяж, якщо у вас сіра тьмяна шкіра середнього підтону, і вам подобається легкий ефект засмаги.

Флюїд абсолютно не жирний, швидко поглинається в шкіру, але його потрібно дуже добре розтушовувати, бо у складі є шимер. Він надає жовтуватого віддінку, і знову ж, це не всім підійде, але, як не дивно, результат класний. Я можу потім нанести на деякі зони консилер, щоб скоригувати жовтизну, закріпити це діло пудрою, і макіяж "без макіяжу" готовий.

Візуально моя шкіра виглядає після нанесення, начебто я трохи засмагла. Як повноцінний догляд, звісно, я флюїд не розглядаю, але як класну сяючу базу з високим ступенем захисту від сонця - так!

Класна штука на літо, і я дуже рада, що вона в мене є.

От такі в мене враження від використання лінійки з вітаміном C Garnier. В цілому, в цій серії є багато достойних засобів, які підійшли моїй шкірі: це і денна сиворітка, і міцелярна вода, і денний зволожувальний гель для обличчя.

І я рада, що мої "обновки" також не розчарували.

Дякую за увагу 😘