Mary Ost

Joko Blend | Комплекс по догляду за обличчям «Face Care»

Joko Blend | Комплекс по догляду за обличчям «Face Care»

Я дуже позитивно ставлюся до різноманітних комплексів по догляду за обличчям, оскільки такі косметичні тандеми, що складаються з декількох доглядових етапів найбільш активні та дієві.

Хотілось би поділитись моїм відкриттям - Комплексом по догляду за обличчям «Face Care» від популярного українського бренду Joko Blend, який складається з Косметичної сироватки «Гіалуроновий гель» та Косметичної олії сквалан. Ці продукти чудово працюють і окремо, однак максимально ефективні у поєднанні.

Joko Blend | Комплекс по догляду за обличчям «Face Care»

Об'єм: кожен засіб по 30 мл.

Бренд: Joko Blend (Україна)

Призначення: живлення, зволоження, покращення тонусу шкіри, мʼякість, шовковистість

Тип шкіри: всі

Класифікація: натуральна

Склад:

Завжди намагаюсь підбирати догляд з більш натуральним складом і даний комплекс не виключення)

Основні діючі складові натуральні та корисні:

Склад сироватки: Aqua, Hyaluronic Acid, Glycerin, Phenoxyethanol, Parfum.

Склад олії: сквалан оливковий, олія жожоба, комплекс вітамінів, екстракт зеленої кави, ефірна олія ванілі.

Картонна коробочка у мінімалістичному чорно-білому стилі виглядає ефектно - таке пакування чудовий варіант для подарунку, та щоб просто порадувати око))

Скляні матові чорні пляшечки з засобами обрамлені чорною (олія) та білою (гель/сироватка) етикетками - ідеальне стилістичне рішення, наче інь і ян, у цьому побачила і практичний момент - засоби точно не сплутати між собою))

Піпетки зручні, комфортно ними користуватись.

Сироватка косметична «Гіалуроновий гель»:

Засіб прозорої вʼязкої гелеподібної консистенції, однорідної текстури.

Легко розподіляється по шкірі та швидко вбирається.

Аромат приємний, подібний до квітково-фруктового.

Олія косметична сквалан:

Прозора рідка консистенція ледь жовтуватого природного кольору. Текстура однорідна, масляниста. Також без проблем наноситься та вбирається.

Запах ніжний, квітковий. На шкірі залишається ледь вловимий аромат.

Засоби можна застосовувати окремо: наприклад, сироватку як базу під альгінатні маски; олію - для масажу обличчя та як базу під макіяж.

Так і в комплексі, для глибокого зволоження, покращення тонусу шкіри, мʼякості та шовковистості. У такому разі на чисту шкіру обличчя та зону декольте спершу наноситься сироватка, очікується декілька хвилин до повного вбирання і потім наноситься олія сквалан. Засоби розподіляємо масажними рухами.

Особисто я використовую дані продукти у комплексі.

Отже, повторюсь, засоби легко і комфортно наносяться і розподіляються по шкірі, швидко вбираються не залишаючи відчуття плівки або жирного блиску. Стяннутості також немає. Липкість відсутня.

Пори не забиваються, для мене це дуже важливо!

А ще мені подобається, що дана продукція має не тільки накопичувальний ефект, але і відразу можна побачити результат - шкіра відмінно зволожена, набуває свіжішого вигляду. Також помітила заспокійливу властивість – дрібні почервоніння проходять дуже швидко.

Однозначно зовнішній вигляд шкіри покращився - вона ніжна, гладенька, насичена вологою. Тон став більш рівним.

Сміливо рекомендую Комплекс по догляду за обличчям «Face Care» від Joko Blend, моя шкіра потоваришувала з ним з першого нанесення😉