Зараз я впевнена у собі людина, але так було не завжди...
Поважайте себе, а інші будуть поважати вас. Конфуцій. Давайте подискусуємо на дві теми💬: 1.Від чого залежить впевненість у собі? 2.Як розвинути впевненість?
З дитинства я була закомплексованою дитиною, це тому що відносини в сім'ї були далеко не ідеальними, а в суспільстві мене ображали,дразнили, тому що я відрізнялась від інших.Що це значить? Скажу- це глибока психологічна тема.У багатьох людей є "рамки" в житті:як необхідно одягатись, де відпочивати,скільки тратити на себе,яка необхідна бути фігура, зовнішністю і т.д.І в мене була така проблема, я одягались не так як усі,тому що не було фінансів,у спілкуванні замкнута та ще й без своєї думки-у мене просто її не було,як кажуть "пливла за течією",а ще дуже наївною дівчиною ,і багато хто цим користувався.
Скажу одне,життя все одно навчить, навіть якщо прийдеться вчитися на своїх помилках.А прийдеться однозначно!
Так від чого залежить впевненість???
Самооцінка людини — це її внутрішній стан, який формується в результаті дії різних зовнішніх чинників. На впевненість у собі дуже впливають стосунки з іншими. Якщо людину постійно критикують або ображають, то її самооцінка стрімко знижується. Ще один вагомий фактор — соціальний статус особистості, який вимірюється власними досягненнями у житті, наявністю матеріальних цінностей, профільних знань та потрібного досвіду.
Окрім зовнішніх факторів, на впевненість у собі впливає і манера поведінки самої людини. Низька самооцінка часто розвивається у тих, хто має погане самопочуття чи хвороби, не слідкує за своїм зовнішнім виглядом та не може позбутися від негативних думок. Така людина не любить себе, тому відчуває сумніви та страх перед новими можливостями, що заважає досягати поставленої мети.
А ЯК РОЗВИНУТИ ВПЕВНЕНІСТЬ???
Зі свого досвіду напишу:
1.Стежте за своїм зовнішнім виглядом
2.Необхідно постійно здобувати нові знання
3.Знайдіть час на хобі
4.Не порівнюйте себе з іншими.Ніколи!
5.Оточуйте себе позитивними життєрадісними людьми
6.Хваліть себе завжди
7.Відстоюйте свою точку зору.У вас є своя думка та світогляд
Любов до себе. Повага до себе. Ви повинні любити себе. Як ти. Тільки тоді інші будуть любити вас. У вашому домі найкращий гість - це ви, перш ніж усі інші. Ті приходять пізніше.
Сімонетта Аньєлло Хорнбі
#lovemakeupclub ❤
Стежити за зовнішністю обов'язково!Це є ритуалом ,щоб шкіра мала освіжаючий вигляд,рівний тон,а волосся завжди блистіло.
Тому необхідно правильно підібрати доглядові засоби.І ми всі розуміємо, що крем за 15 грн не зможе розгладити зморшки, а шампунь за 50грн відновити волосся. Тобто майже кожен продукт має свій цінник-і відштовхуючись від цього буде такий і результат.
Я порекомендую професійні засоби.Які мають органічні натуральні складові.
Насолоджуйтесь життям,зробіть так ,щоб ваші очі "сяяли".Все всередині і залежить тільки від тебе. Миру та добра❤
💋
Коментарі (0)