Hrystja_

#myperfecthaircolor

#myperfecthaircolor

Недавно мені знов спало на думку щось поміняти. Зʼявилася настирлива ідея, я вже навіть знала, що ~ хочу.

Але, зваживши всі за/проти, вирішила не змінювати нічого.

Я аж 10 років була блондинкою, тому точно знаю переваги брюнеток😉.

1. Не потрібно часто фарбуватись. Колись це робила щомісяця, тепер через 3.

2. Це мій природній колір волосся.

3. Є контраст на лиці. Бо я сама бліда, а інколи все просто зливалось.

4. Це класика, яка не виходить з моди.

5. Брюнеткам підійде будь-який макіяж. Я навіть помітила, що коли була блондинкою, використовувала тільки сірі і коричневі тіні. Тепер в мене є багато кольорів.

6. Існує твердження, що темне волосся робить людину молодшою. Не знаю, чи це працює...та недавно я переглядала старі фото, і зробила висновок, що брюнеткою я собі подобаюсь більше.

7. Значна економія на догляді. Підійде будь-який шампунь, і він не зробить рижий відтінок. І тонувальних засобів не треба.

8. Темне волосся значно швидше висихає...це велика перевага, коли нема як його висушити.

9. Темне волосся легше відростити. На світлому дуже помітні будь-які пошкодження, і весь час потрібно рівняти довжину, щоб волосся не виглядало "соломою".

10. Брюнеткам підходить будь-який одяг, будь-якого кольору. Блондинкою я взагалі не одягала біле (думала, що не люблю такого одягу, а насправді просто зливалася з цим кольором). Тепер маю багато білого ( навіть кепку), і мені дуже подобається цей контраст.

А ще існує твердження, що темний колір волосся підходить практично всім, без винятку...не залежно від кольору шкіри і природного кольору волосся. Не знаю, чи дійсно це так, але твердження вчених заставляє задуматись🤔.

Зараз в мене найтемніший відтінок волосся за минулі 15 років. Іі мені він подобається. І тепер навіть я не хочу його змінювати.

Щодо макіяжу: зараз я можу просто зробити контуринг в намалювати вії. Виглядає класно. Будучи блондинкою, я так зробити не могла... не було такого ефекту, як є зараз.

А мій улюблений макіяж саме цей. Він дійсно неймовірно підкреслює мої очі. І таких тіней в мене не було колись, бо вони мені просто не підходили.

#myperfecthaircolor