Beautiful land💞

Туші від MAYBELLINE New York: Firework Mascara та Firework Waterproof Mascara.

Туші від MAYBELLINE New York: Firework Mascara та Firework Waterproof Mascara.

Привітики усім.

Сьогодні розповім про дві туші від MAYBELLINE New York про водостійку ⇩⇩⇩ та звичайну ⇧⇧⇧.

Туші від MAYBELLINE New York: Firework Mascara та Firework Waterproof Mascara.

....дякую MAKEUP Club за таку змогу протестити цих двух красунь💓...

Перша красуня — це туш для вій Maybelline New York Lash Sensational Firework Mascara.

Її упакування — туба циліндричної форми, виготовлена з високоякісного пластика малинового кольору. Це дуже яскравий та неординарний дизайн, що є характерним для всіх туш від Maybelline. На боках туби є цікаві випуклі грані, а посередині вибито металічним кольором назву серії FIREWORK, яка чудово грає на сонці. На кришці туші повторюється колір назви серії і має випуклий дизайн у формі зірочки.

М'яка силіконова щіточка має пряму форму, але завдяки своїй гнучкості легко нахиляється в різні боки. Вона має маленькі ворсинки, що дозволяють прокрасити кожну війку, надаючи ідеальний об'єм.

Текстура туші гелева, вона густа, пружна, гарного чорного кольору, має приємний невеликий аромат який швидко вивітрюється в повітрі.

Ефект туші просто чарівний. Вона чудово прокрашує вії, надаючи шикарного об'єму і не склеюючи їх між собою. Чорний колір дуже насичений і залишається довго на віях. Туш з часом не осипається і не тускне.

Я людина, яка носить контактні лінзи та окуляри, так от, вона не залишає на окулярах чорних відбитків та плям, а також не викликає замутнення під час носіння контактних лінз. Це для мене один із головних критеріїв.

Тепер поговоримо про другу красуню — це туш для вій Maybelline New York Lash Sensational Firework Waterproof Mascara.

Її упакування та дизайн частково ідентичний з тушшю Maybelline New York Lash Sensational Firework Mascara.

Відмінність полягає в тому, що посередині вибито синім металічним кольором назву серії FIREWORK, а також на кришці туші повторюється колір.

Щіточка цієї тущі також індитична до туші Maybelline New York Lash Sensational Firework Mascara....виготовлена з м'якого силікону та має пряму форму...

Ефект від туші ще цікавіший, ніж від попередньої. Так як вона водостійка, і чудово тримає війки від моменту нанесення до моменту зняття макіяжу, проте для доброго очищення макія треба трохи більше зусиль.

На мою думку, вона ще більше надає об'єму війкам та прокрашує їх з коренів до кінчиків. Вії не склеюються, робить їх більш розділеними та підкреслює природну красу.

Отже, який я роблю висновок з приводу цих двох тушей – вони надають чудовий об'єм, стійкі, дуже привабливі на вигляд. Чи пораджу їх....так звичайно, бо стійкість, яку надають ці туші, приємно вражають та зачаровують❤️‍🔥