Кузя Ю-а

Синій океан від sinart extra long wear mascara

Синя туш - це просто ідеальний креатив на щодень! Це той колір, що підходить абсолютно усім очам! Головне, правильно подати і бути в крутому настрої.

Кольорова туш для вій — це взагалі гарний тренд, яскрава індивідуальність. Туш для вій із яскравими нестандартними пігментами залишається в моді впродовж кількох років.

Я давно вже мала на думці внести яскравих барв в звиклий образ. І у цьому мені помогла синя помічниця від sinart. Це абсолютна новинка бренду і її ще навіть немає на Make up. Але хто ж я така, що б не розказати про це вам.

P.s. До відгуку прикріпляю чорну (там дещо інша кісточка, але хотілось, що б у пошуку билась туш бренду і відгук не загубився).

Війки не злипаються, синій відтінок дуже глибокий та водночас яскравий. Туш максимально стійка, не осипається, гарно підкручує та подовжує війки.

Сама ж кісточка класична, не силіконова, що гарно розділяє війки.

Туш зручно наносити і легко змивати. Колір насичений, пігмент повноцінний. Взагалі не варто боятись яскравості, адже вона гармонійно доповнює щоденний лук. Саме його я і продемонструвала. Як вам? 🥹