AsyaFox

Миємо голову разом ч.2

Миємо голову разом ч.2

Привіт, це Ася! Зрозуміла для себе, що мені дуже подобається формат публікацій "миємо голову разом", де я можу показати свої "до" та "після". Так, бальзами , шампуні, маски - це все досить прості речі , але для мене важливо показувати все!

На огляді :

Шампунь "Аргінін+Амінексил" для ослабленого волосся, схильного до випадінняL'Oreal Paris Elseve Shampoo

Протеїнова маска-філер для пошкодженого волоссяMasil 8 Seconds Salon Hair Repair Ampoule

...

Шампунь чудовий, немає відчуття "силіконового волосся", не викликав лупу, волосся слухняне, "розсипчасте", приємно пахне. Давно вже не користувалася засобами для волосся від Loreal, але повернувшись, моя обʼєктивна оцінка : це чудовий засіб для волосся серед мас-маркету, достойно справляється з поставленими задачами за свою вартість. Щодо того, чи допомагає він від випадіння волосся - дуже сумнівно, я більше ніж впевнена що жоден шампунь (функція шампуню - очищення!) - не панацея від випадіння. Це проблема яка вирішується клмплексно, а не від взмаху чарівної палочки.

Протеїнова маска-філлер. За інструкцією її потрібно було використати так: помити голову, підсушити волосся, нанести, почекати 10 хв в рушнику чи розігріти феном і змити. Я не люблю танці з бубнами, тому зробила так : помила голову, лишню вологу з волосся вижала та обмокнула, нанесла на всю довжину щедро філлер (мені вистачило половини) , зібрала волосся в гулю і десь хвилин 10-15 займалася в душі іншими банними справами, коли "час настав" - інтенсивно змила теплою водою, прочисуючи волосся пальцями. До речі, сам філлер нагрівається від контакту з водою, це досить цікавий досвід ;)

Миємо голову разом ч.2
Миємо голову разом ч.2

Від філлеру не помітила прям "вау" салонного ефекту, у мене ще залишилася половина, тому спробую використати чітко по інструкції та доповню відгук.

А загалом, волосся мʼяке, гладке, виглядає добре, то що ще треба ? ;)

Нічого супер преміального не відбулося, але й поганого теж, тверде - НОРМАЛЬНО ))

Дякую що дочитали відгук ❤️