Яна_Па🫧

Наклейки для нігтів :)

З наклейками для нігтів познайомила мене моя подолог. І за це їй дуже вдячна. Я мала проблеми вросшого нігтя на нозі, а ще і до цього прийшлося відрощувати його, бо на пробіжці віддбігала ніготь новими кросівками, що він повністю знявся. Короче, історія з нігтиками на ногах сумна і довга. Але за рік, нігті більш-менш прийшли в нормальний вигляд. Тому я дуже обережно відношуся до всяких маніпуляцій із ними. І ,авжеш, гель лаком їх не покриваю (всі ж знають чому не можна покривати нігті гель лаком на ногах? Особливо якщо ходити в закритому взуті.)

Але ж так хочеться, влітку виглядати на всі 💯 у босоніжках чи десь біля басейну у шльопанцях. Так от, ці наклейки врятують ситуацію. Носяться ну дууууже довго. В мене ще ні разу самі не відстали, я знімала їх сама. А носила я їх більше місяця.

Використовувати дуже просто, по нігтику проходишся бафіком, потім нігтик обезжирюєш ( я протирала звичайною рідиною до зняття лаку.) і клеїш , остатки відрізаєш щипчиками для манікюру. От і все.

Чули про такі наклейки, чи може вже і користувалися, як вам?

Р.S. Купувала свої наклейки не тут. Але бачу, що і на мейкапі вони продаються, та ще і в такому літньому яскравому дизайні 😍, що мені одразу захотілося їх купити.

Наклейки для нігтів :)