ksnklb

#Firework

#Firework

Так, я вже отримала свій рожевий пакунок та готова ділитись враженнями 💕. Та перед цим хочу подякувати MUC та Maybelline за те, що я змогла протестувати цю новинку, адже разом з цим я змінила своє ставлення до туші 😍. Справа у тому, що я не люблю користуватись засобами для очей через дискомфорт, через те, що я їх відчуваю, забуваю за них, можу потерти очі, а потім ще змивати це все не просто.. Хоча з клубом я мала можливості познайомитися з хорошими представницями з цієї категорії косметики, та саме Maybelline New York Lash Sensational Firework Mascara хочеться наносити кожен день.
А причини читайте нижче 😉

#Firework
#Firework
#Firework
#Firework

Обидві туші в однакових доволі об'ємних тубах по 10g. Дизайн яскравий, рожевий, приємний та стильний. Відрізняються лише кольори шрифтів: звичайна туш має рожеве покриття на буквах, а водостійка – блакитне.
Обидві туші легко поставити у вертикальне положення. Верх кришечки виглядає мило.

Всередині ховаються силіконові щіточки з малими щетинками одного розміру.
Як на моє не професійне у цьому плані око, всередині туші однакові. Обмежувачі також добре працюють.
Дістаючи щіточку, на ній немає багато туші, а сама щіточка не надто об'ємна, щоб зафарбувати повіки, та достатньо велика, щоб промалювати вії.

Сама рідина туші можна сказати, що середньої консистенції, адже її легко нанести без "павучих лапок", без склеювання, та при цьому туш не тече, а швидко схоплюється на віях.
І це стосується обох версій. Лише можна припустити, що водостійка, звісно, має трішки інші складники. Але в плані нанесення я не бачу особливої різниці.
Колір – чорний.

Мені дуже подобається як ця туш виглядає на моїх віях, адже вона подовжує їх. Зараз ви можете бачити ще гарний об'єм на моїх віях, та місяць тому я робила ламінування, тому у плані об'єму я не можу бути об'єктивною.
Та якщо наносити туш по ламінуванню, то самі бачите, що виглядає круто.
Звісно, ця туш додає віям гарний, чорний колір, через що очі стають ще виразнішими.
Носиться дуже добре, не осипається, вії не липнуть, розділяє волосинки.
А ще ця туш не відчувається на віях/на очах, через що мені справді хочеться її наносити частіше.
Змивається легко міцелярною водою.

Ця туш відрізняється від звичайної тим, що вона може пережити контакт з водою (імпровізований тест на водостійкість далі у фото). На віях вона трішки густіша, і це помітно якщо дивитись зблизька. А також колір наче більш матовий, та знову ж, це помітно лише зблизька.
А так, то вона також легко наноситься, без грудочок, без помітних слідів на повіках, розділяє вії, додає їм об'єму та робить погляд більш виразним. Ця туш має просто прекрасну стійкість, її дуже комфортно носити.
Змивається гідрофільною олією.