Oleksandra_S

Б’юті-сет від LAMEL #testmakeupclub

Б’юті-сет від LAMEL #testmakeupclub

Перший раз мені випала нагода протестувати декоративну косметику від бренду Lamel. І хоч із затримкою (через причини, які від мене не залежать, а залежать самі знаєте від кого...) але все ж таки публікую допис, бо не пропадати ж таким гарним світлинам з ромашками.

Докладно описувати продукти не буду, багато дівчат вже зробили це до мене в деталях, поділюся тільки своїми враженнями.

LAMEL Make Fly Lashhh Mascara - Подовжуюча туш для вій з ефектом накладних вій - вона дійсно подовжує. В мене свої не густі та не довгі вії, які без туші майже не помітні. Я нанесла тільки одина шар, бо не люблю нашаровувати, а віддаю перевагу натуральному вигляду. Ефект мені сподобався, вії не злипаються, я проходила пів дня, осипання не помітила. Щіточка доволі зручна, я люблю силіконові.

Моєю звичайною міцеляркою туш повністю не змилася, хоча я тримала зволожений диск декілька хвилин, більше розмазала, ніж стерла, довелося ще змівати пінкою, і все одно на ранок під очима були сліди.

Висновок: не погана туш за свої гроші, але я не куплю.

Б’юті-сет від LAMEL #testmakeupclub
Б’юті-сет від LAMEL #testmakeupclub

Рум'яна LAMEL Make Up Cheek Colour New. Дуже яскраві, дуже пігментовані, матові, осипаються. Мені не підійшов жоден відтінок, але я тут зовсім консерватор, є улюблені, які зі мною давно і я їм не зраджую. Можете зі мною не погодитися, але я вважаю, що жоден з цих віддінків не пасує моїй блідій шкірі без тоналки. Зверху вниз на фото віддінки: 407, 406, 408.

Упаковка не дуже надійна, кришечка не щільно закривається, може легко відкритися в косметичці, самі рум'яна дуже крихкі.

Я би сказала дуже бюджетний варіант.