Марія Bondar

Повне розчарування, а не спф крем

Повне розчарування, а не спф крем

Мої експерименти з спф кремами продовжуються. Хочу якомога більше затестити, щоб бути обізнаною в якості цих кремів. І сьогодні в мене крем з спф від рітуался.

Дуже добре що в мене мініатюрка. Бо я вже розкриваю карти - він поки в моєму рейтингу пасе задніх.

Це саме тільки спф крем, не тональний, не доглядовий. Позиціонує себе як спф для обличчя.

Єдине що мені сподобалося в цьому кремі - аромат. Як і всі рітуалси, цей крем має прекрасний насичений аромат. Мені він дуже схожий на аромат лінійки карма, але ніжніший. Якщо пінка в ароматі 100 відсотків, то крем приблизно 50 відсотків. І яскраво пахне, але не задушливо.

Як тільки я його нанесла на обличчя - я затестила на ультрафіолещтовій камері. Крем ляг полосками, нерівномірно, і не щільно. При такому рівні захисту він повинен бути темніший на камері і однотоннішим. На жаль фото з телефону не сильно гарно передає якість фото в ультрафіолетовій камері. Але я стараюся як можу робити для вас фото, щоб було максимально видно.

Найгірше стало хвилин через 5. Крем закупорив пори настільки що в мене було відчуття що вода з обличчя не може випаруватися. Він став як плівкою. В мене такого відчутя від спф кремів не було ніколи. Така мокрість і сухість одночасно. Я проходила усього годину з ним і увесь цей час у мене були не приємні відчуття.

Тому особисто я, не сильно раджу цей крем. Можливо є люди кому він підійде, але це дуже специфічний продукт який я би навіть не радила тестити.

Повне розчарування, а не спф крем