Head&shoulders Pro-expert 7…
І те, що він зробив з моїм волоссям…
Недавно мені випала можливість протестувати шампуні Head&shoulders, серія pro-expert 7.
Зізнаюся чесно, я такого навіть не бачила, знайома тільки з класичними - білими.
Що перше спадає на думку при згадці цього шампуню? Особисто мені зразу згадується реклама 90-х і те волосся, яке надивившись реклами, всі хотіли мати. А ще шампуні в одноразових стіках ( дуже зручно було мати такі). Поступово цей шампунь відійшов на задній план і був мною забутий...сама не знаю, чому.
В мене було 3 шампуні: з кофеїном проти випадіння, з олією чайного дерева і з ментолом ( тут його дія направлена на зменшення проявів свербіння).
Всі вони мають ~однаковий колір. В оранжевого запах чоловічих парфумів, в двох інших- дуже приємний, ніжний і ненавʼязливий.
Я випробувала всі 3, чоловіку подарувала з ментолом…
В нього є проблеми з свербінням шкіри голови, при тому, що він собі може це все настільки роздерти...що вигляд не дуже🤦🏻♀️. І є лупа.
Шампунь дуже класно освіжає і бадьорить. Особливо, коли миєш голову зранку. Відчуття свіжості і комфорту.
Чоловік мив ним голову вже 2 рази. Звичайно, це ще дуже малий термін, щоб робити висновки, але перші результати вже є.
Особливо помітно, як волосся блистить. На фото волосся через 2 дні після миття...а виглядає досить таки свіжим і чистим.
Ну і зразу додала своє волосся після миття цим шампунем сюди.
А тепер розкажу про шампунь, від якого я в шоці…
Це шампунь з кофеїном проти випадіння волосся. Він зацікавив мене зразу, бо зараз в мене знов почало ніби сильніше, ніж зазвичай, випадати волосся.
Помила я ним голову. Зразу помітила свіжість і відчуття чистоти. Цей шампунь буде дуже доречний літом, коли якраз потрібна та чистота і свіжість.
Коли мила голову, помітила, що шампунь взагалі не сплутає і не пересушує волосся. Я після шампуню завжди додаю бальзам, але хто не має- туи спокійно би можна було обійтись без нього.
Коли сушила голову, помітила обʼєм, він справді був і значно більший, ніж від моїх інших шампунів. Волосся гладеньке і блискуче...таке, як в рекламі.
До речі, волосся довше зберігає чистоту. Я мию голову раз/2 дні, а після цього шампуню можна було б і почекати ще день.
А тепер момент, від якого я в шоці. Я бачила, коли сушила голову, що волосся гладеньке...але я не думала, що настільки. Я це все побачила після того, як зробила фото 😮
Так виглядає моє волосся з цим шампунем.
Ефект помітний, і він вражаючий.
Цими шампунями я дуже задоволена, чесно, я навіть би не думала, що вони дадуть такий ефект. Тому, рекомендую...особливо тим, хто має проблемну шкіру голови.
Коментарі (0)