Кіт Київський 🐈

Пусті баночки травня 2024

Пусті баночки травня 2024

Така кількість пустих пляшечок за місяць - велика рідкість для мене. Але я дала собі слово, що весь травень не купуватиму не необхідну мені косметику, а буду закінчувати те, що вже маю. Радію продуктивному результату свого project pan, який триває вже доволі довго.

Використовувала його з листопада 2023 і, як чимало дівчат помітили в своїх дописах, він доволі агресивний. Навіть для моєї комбінованої шкіри. Навряд чи повторю.

Після нього використовувала Youth to the people face wash (не бачу на мейкапі). До нього треба було звикнути, але в результаті мені сподобався, придбала би повну версію, якби не мала чим користуватись (а яка там красива скляна баночка, особливо у повному розмірі! Лише заради рефілів би купила)).

На заміну в мене тепер мініатюра Cetaphil для чутливої шкіри і тверде мило Cetaphil.

Сподобався, повторила би, але лише на знижках.

Замість нього закінчую зараз гідрофільну олію від Skin House, відчуття від використання не подобаються, але планую закінчити.

Коли я побачила, що український бренд Sue маркетить свої гелі для душу як ті, що добре змиваються, я подумала, що це дурня якась. Як гель для душу може погано змиватись? А потім в мене з’явився гель для душу від Коррес. Сушить шкіру, погано змивається, аромат втомлює. Був переведений з гелів для душу в мило для рук. Більше не куплю конкретно цей. Замість нього замовлятиму Mermade Night in Paris (сподобався аромат, люблю ароматні гелі для душу, і не пробувала ще гелі від Мермейд).

Занадто силіконістий як на мене, але на весну подобався. Враження від крему, що він давав більше не зволоження, а "приклеював" сухі шматочки шкіри)). Купила би знову на знижках.

Замість нього закінчую Doctors hyalucica face cream.

Маска сподобалась, це був мій перший досвід з масками від Moroccan Oil. Купила би ще.

Наразі не маю масок для волосся

Користуюсь другий рік по рекомендації гінеколога. Такої пляшки вистачає на півроку. Планую купувати ще, вже маю нову банку. Вони змінили ароматизатор, може й формулу змінили, варто буде глянути чи є ще якась різниця між старою і новою версіями.

У пляшці від Malin+Goetz були залишки шампуня Ельсев. Придбала по відгукам коли тонувала волосся. Нажаль не підійшов, швидко жирнить волосся, викликає зуд шкіри голови. Більше не куплю.

Замість нього використовую Sim Sensitive System 4 №4 Shale Oil Shampoo і замовила Mayur для жирного волосся.

Плюси: неймовірний нехімозний аромат, велика пляшка, бюджетний. Мінуси: неекономний у використанні. Куплю ще, сподобався.

Недостатньо зволоження для шкіри рук, пустила на тіло. Аромат приємний на мій смак і стійкий, що теж мені подобалось. Проте металеве пакування ненадійне для сумки, використовувала вдома. Більше не куплю. Від Crumb мені більше сподобалась олійка для тіла, але там проблема в іншому - використовується неекономно. Наразі не планую купувати заміну, бо маю достатньо кремів для рук і тіла

Купила у приступі ностальгії. Добре заживляв мені подряпини після їзди на велосипеді по лісу з голими ногами і гарно зволожував шкіру. Не подобається надмірна жирність, плівка. Напевно куплю ще раз у наступному приступі ностальгії, але вже з характерним аптечним ароматом, по якому теж сумую). Нічим не планую заміняти.

Відомий загалу крем намагалась активно використати до завершення терміну придатності. По ефекту для мене схожий на Бороплюс. Зробила висновок, що якщо купуватиму, то лише маленьку версію, бо не встигаю використати до завершення терміну придатності, та і не бачу гострої необхідності в цьому засобі для себе взагалі. Нічим не планую заміняти.

Пусті баночки відправляються на переробку або на смітник, хто куди, дякую що дочитали і чудового вам дня! ❤️