Бюджетний сольов ий скраб який вартий уваги
Energy of Vitamins Creamy&Vanilla souffle
За що люблю скраби для тіла:
-відлущуючий і розгладжуючий ефект
-знімає набряки,так-так,за рахунок легкого дренажного масажу
-гіперкератоз.В мене він був,на руках,у верхній частині,ну знаєте такі наче дрібні сухі прищички і на ногах-при регулярному використанні скрабу гіперкератоз зник
.
Тому скраби купую часто і використовую регулярно.
Скраб від бренду Energy of Vitamins беру не вперше,але з ароматом ванільного суфле до цього ще не брала.
Скраб сольовий,на олійній основі,при використанні піниться тим самим глибоко очищаючи шкіру.
.
Консистенція густа і жирненька,помел солі дрібний,має яскравий жовтогарячий колір,з мінусів - при змиванні,у ванній чи душовій ,буде слизько,треба це мати на увазі і бути обережним
.
Аромат приємний ванільний,але,я відчуваю ще якийсь сторонній хімічний аромат,не знаю чи у всіх так,чи то мені так трапилось,добре що цей хімічний «шлейф» не залишається на шкірі.
.
Так як скраб сольовий,то може підпікати,особливо якщо шкіра має дрібні ранки.Має середню жорсткість тим самим доволі делікатний до шкіри.Після використання не залишає плівки чи жирності.
.
Після використання шкіра мʼяка та гладенька,готова до нанесення зволожуючого крему чи лосьйону.
На свої гроші скраб хороший,і всі ф-ції які повинен виконувати скраб відпрацьовує на 5+.Буду брати ще,єдине,все ж аромат спробую інший)
Коментарі (0)