Missmili

Бюджетний сольовий скраб який вартий уваги

За що люблю скраби для тіла:

-відлущуючий і розгладжуючий ефект

-знімає набряки,так-так,за рахунок легкого дренажного масажу

-гіперкератоз.В мене він був,на руках,у верхній частині,ну знаєте такі наче дрібні сухі прищички і на ногах-при регулярному використанні скрабу гіперкератоз зник

Тому скраби купую часто і використовую регулярно.

Скраб від бренду Energy of Vitamins беру не вперше,але з ароматом ванільного суфле до цього ще не брала.

Скраб сольовий,на олійній основі,при використанні піниться тим самим глибоко очищаючи шкіру.

Консистенція густа і жирненька,помел солі дрібний,має яскравий жовтогарячий колір,з мінусів - при змиванні,у ванній чи душовій ,буде слизько,треба це мати на увазі і бути обережним

Аромат приємний ванільний,але,я відчуваю ще якийсь сторонній хімічний аромат,не знаю чи у всіх так,чи то мені так трапилось,добре що цей хімічний «шлейф» не залишається на шкірі.

Так як скраб сольовий,то може підпікати,особливо якщо шкіра має дрібні ранки.Має середню жорсткість тим самим доволі делікатний до шкіри.Після використання не залишає плівки чи жирності.

Після використання шкіра мʼяка та гладенька,готова до нанесення зволожуючого крему чи лосьйону.

На свої гроші скраб хороший,і всі ф-ції які повинен виконувати скраб відпрацьовує на 5+.Буду брати ще,єдине,все ж аромат спробую інший)

25 травня, 2024
Missmili
25 травня, 2024