Beautiful land💞

Gian Marco Venturi Aqua Туалетна вода (пробник)

Усім гарненьким привітики.

Сьогодні оговоримо про чоловічу туалетну воду Aqua від Gian Marco Venturi.

Пробник знаходиться у картонній карточці, напівскладеній, всередині якої знаходиться скляний флакон з пробником туалетної води. На зовнішній стороні картки зображена назва парфумів та бренд. На внутрішній стороні картки знаходиться невеликий виріз з кріпленням, у яке вставлений мініатюрний скляний флакон з пробником, та зображення флакона повного розміру парфуму.

Флакон пробника виготовлений з прозорого скла, що дає змогу бачити вміст, який закритий спеціальною кришечкою. До кришечки приєднується пластикова паличка-аплікатор, за допомогою якої зручно наносити парфум на шкіру. Об'єм туалетної води 2 мл. На флаконі є логотип бренду та назва аромату, нанесені чорним кольором. Дизайн пробника цікавий тим, що він нетиповий від тих, що я бачила, адже він набагато довший, ніж звичайні пробники.

Що по аромату, ось його піраміда -

Початкова нота: Лайм, Морський акорд
Нота серця: Дубовий мох, Жасмин
Кінцева нота: Амбра, Кедр

На початку, коли його відкриваю і нюхаю, відчувається дуже різкий бадьорий аромат, хоча після нанесення на шкіру він стає більш делікатним і легким. На літо він буде просто в тему, так як не душить своєю чоловічністю, а такий м'який, впевнений чоловік, який поспішає не на ділову зустріч, а на відпустку на пляж та море. Щодо стійкості, не можу сказати, що він супер стійкий. Або я дуже звикаю до нього, що його не відчуваю, або він не такий стійкий, як хотілося б. Відмічу так - стійкість середня.

Думаю, що цей аромат підійде молодим чоловікам до 40 років, а більш старшому поколінню думаю, що підійде щось більш вульгарне, але це все індивідуально. Можливо, цей запах сподобається чоловікові як 20 так і 55-річному, так як кожен має власний свій смак та вподобання.

Отже, це все красуні, дякую вам за увагу👯