AsyaFox

Мої туші Holika Holika

Мої туші Holika Holika
Мої туші Holika Holika

Всім привіт, це Ася!

Я просто королева імпульсивних покупок, тому сьогодні у мене відгук на колекцію з трьох видів туші Holika Holika! Так, вам не здається, їх шість. Не встигнувши скласти повноцінне враження від використання, я накупила ще туші на потім , через передчасні висновки про ідеальність засобу 😅

Невеличка ремарка від мене:

Очі - не мій коник..Нажаль мої очі ніколи мені не подобалися, у мене напів-навислі повіки, не жіночна форма, та ще й прямі довгі вії що дивляться вниз. От навіщо скажіть, довгі вії, коли немає вигину? Деякий час я була постійною клієнткою у майстрів на ламінування та нарощення з 17 років, навіть попри постійне випадіння вій через маніпуляці. Ба більше, навіть рік сама була сертифікованим майстром з нарощування, але сталося непередбачуване. В моє життя прийшла алергія на будь який клей, навіть на найдорожчий з приставкою до назви "гіппоалергенний " (так, повністю гіпоаалергенного клею бути не може, або носимо вії день, або терпимо вплив випарів хімічних сполук що гарантують "сцепку").

🌸Тоож, відходячи від історії - у мене чимало туші, підводок та накладний вій. Покупка такої кількості тюбиків від Holika Holika була зумовлена тим, що відразу після використання їх вперше, ефект мені дуже сподобався, тільки згодом я зрозуміла що мої вії насправді не приречені, і є туші які накладають набагато кращі ефекти, але про це наступного разу. Перейдемо до відгуку.

На огляді:

1. Holika Holika HoliPop Detail Cara Volume Mascara (тоненький тюбик)

Виходячи з інших відгуків в інтернеті, дівчата використовували цю туш як звичайну, хоча насправді це туш для нижніх вій (нажаль не всі магазини про це пишуть в описі). Це пояснює її крихітний аплікатор та тюбик, вони такі для комфортного нанесення на маленькі війки!

Опис виробника :

Для обʼєму, живлення.

"Б'юті-продукт корейського бренда Holika Holika виконує не лише декоративну, а й функцію догляду. У формулі засобу міститься пантенол і біотин, які зміцнюють вії, роблять їх візуально густішими, розкішнішими і перешкоджають їхньому випадінню"

Мій відгук: працює ідеально. Нею можна дуже акуратно промалювати нижні вії (Фото додала). Не скочується, не опадає. Подовжує. Пʼять зірок з пʼяти.

2. Водостійка туш для вій Holika Holika Holi Pop Fixing Cara (Мʼякий тюбик)

Опис виробника:

  • Спеціальна щіточка створює розкішний об’єм, без склеювання та грудочок.
  • Туш водостійка, витримує випробування сльозами, бризками солоної води та дощем.
  • Збалансований комплекс активних компонентів додатково живить і зміцнює вії.

Мої враження: як на мене, ця туш не робить з моїми віями нічого, окрім зміни кольору на чорний. Це добре видно на фото що я прикріпила. Справедливості заради, тримається вона залізобетонно! Змити водою її неможливо, звичайною міцеляркою чи пінкою також. По справжньому водостійка туш, що підійде дівчатам з природним вигином та довжиною.

3.Туш для вій Holika Holika Holi Pop Chubby Cara Black

Від виробника:

Переваги продукту

Завдяки насиченій консистенції та якісній формулі туш якісно профарбовує вії, надає максимального об’єму та не склеює їх. Має спеціальну щіточку, яка гарно розділяє вії, робить погляд виразнішим.

Мій відгук:

Прикріпила фото. Туш чудова, подовжує , підкручує. Не опадає, не розтирається. Дуже задоволена саме цією)

Дякую що дочитали відгук до кінця❤️

Мої туші Holika Holika
Мої туші Holika Holika
Мої туші Holika Holika