krislemly

#summermakeupclub

#summermakeupclub

Привіт-привіт!)

Вирішила не проходити повз та долучитися до челенджу.

Почнемо з мого улюбленого лайфха́ку. Знаєте оце відчуття коли спека неймовірна, а ти їдеш в транспорті, волосся виконує роль ковдри, резинку благополучно забула вдома і починаєш грішним ділом заздрити чоловікові навпроти який пострижений під 0? На такий випадок в мене є маленький секретик, як завʼязати волосся в хвостик без жодних допоміжних засобів. Дивись відео)

Другий лайфха́к.

Теж повʼязаний з волоссям. Я натуральна білявка, волосся не фарбую але з дитинства звикла, що сонечко його трішки освітлює і виходить така собі «міліровканамінімалках». Минулим літом я використовувала серію догляду від John Frieda, яка цей ефект посилює. Майже немає шкоди для волосся, натомість є гарні бліки в волоссі і більш освітлені пасма.

Третій лайфха́к

Це брови. Зробила ламінування і горя не знаю. Нічого не тече, не біжить і не плавиться. І сплю зранку на 5 хвилинок довше. Хочу ще спробувати ламінування вій, тоді вже точно моя ранкова бюті рутина перейде в лайт-версію.

Четвертий лайфхак.

В мейкапі використовую мінімум продуктів і тільки стійкі формули. Наприклад улюблена туш від Maybelline Lash Sensational Waterproof та тінт для губ та щік від Holika Holika.

У період сильної спеки зберігати патчі та тканині масочки на бічній поличці в холодильнику — так вони забезпечать миттєвий ефект свіжості і рятують коли повертаєшся додому з пекла на вулиці.

Пʼятий лайфак

І звісно ж використовую термальну водичку та антибактеріальні місти для обличчя, щоб трішки освіжитись. Але памʼятайте, що ці засоби можна використовувати тільки в тіні або приміщені, щоб не спровокувати появу пігментних плям. Справа в тому, що міст та термальна вода утворюють на поверхні шкіри мікросфери, які працюють за принципом лінз. У разі потрапляння на них сонячні промені переломлюються ще сильніше, що стає причиною появи пігментації саме в тих місцях, де знаходяться краплі на шкірі. Тому тут потрібно дуже обережно.

Плюс завжди рятують матуючі серветки.

І ще трішечки мемів для підняття настрою)