krislemly

BIRTHDAYS PARTY MAKEUP CLUB 💃

BIRTHDAYS  PARTY MAKEUP CLUB 💃

Відгриміла вечірка з нагоди Дня Народження нашого клубу і я спішу поділитись своїми враженнями.

Коли мені зателефонували та повідомили про те що запрошують мене приєднатись до святкування я дуже чекала на цей захід і трішки хвилювалась. Але знаєте, хвилювання було дуже приємне, як в дитинстві в очікуванні Нового Року або поїздки на море🥹

В мене бракує слів, щоб описати ці неймовірні відчуття коли зустрічаєш людей яких знаєш по дописам та луксам в клубі, а тут вони стоять живі перед тобою (зізнаюсь я постійно щупала та обіймала дівчаток, щоб впевнитись, що це не сон😂).

Тільки подумайте ми всі не знали б одна одну якби не наш клуб🥹 Місце, яке обʼєднало невидимими ниточками дівчат по всій Україні. І за це я неймовірно вдячна людям які весь цей час працюють над створенням та розвитком клубу.

Захід промайнув ніби за 5 хвилин і так хотілось встигнути все, зі всіма познайомитись, обійнятися, поговорити, пофоткатись. Мені здається нам і цілого дня було б мало.

Дуже хочу подякувати всім організаторам за це чудове свято. За неймовірну дружню атмосферу. За можливість поспілкуватись з дівчатками та тими хто весь цей час плідно працював над клубом. За смачненький тортик та напої. За бюті-подаруночки, що поповнили косметичку.

Завдяки професіоналізму, креативності та злагодженій роботі Вашої дружної команди свято вийшло яскравим, цікавим, веселим, незвичайним і незабутнім. Дякую💕

.