krislemly

#testmakeupclub | Inebrya Shecare Glazed

#testmakeupclub | Inebrya Shecare Glazed

Привіт💕 Сьогодні розповім свої враження від доглядової лінійки засобів Inebrya, які допоможуть досягти ефекту глазурування волосся.

#testmakeupclub | Inebrya Shecare Glazed

Шампунь об'ємом 300ml.

Пакування: зручний та стильний флакон рожевого кольору, який одразу привертає погляд. Кришечка фліп-топ, вона дуже зручна, нігті я про неї не ламаю, ніяких труднощів при відкритті шампуню не відчуваю.

Аромат у шампуню дуже приємний, трохи солодкуватий східний, з квітковими нотами. Віддушка саме у шампуню не сильна. У маски та олії вона більш інтенсивна та яскрава.

Піниться засіб дуже добре. За рахунок цього витрата у шампуню не надто велика, хоча консистенція засобу спочатку здається дуже рідкою. Я зазвичай наношу шампунь двічі, щоб добре промити коріння. Після двох промивок я дійсно відчуваю, що волосся чисте і вимите до скрипу.

Ще одна перевага цього засобу в тому, що воно делікатно відноситься до волосся і не плутає його. Волосся не жорстке після очищення, воно м'яке на дотик. Алергічних реакцій шкіри голови, таких як свербіж або лупа не викликав. Свіжість та чистота волосся після застосування триває як завжди.

Маска обʼємом 250ml.

Маска представлена ​​у м'якій тубі з кришкою фліп-топ. На мій погляд, така упаковка є оптимальною для подібних продуктів: засіб легко дозується, не контактує з повітрям і руками. З мінусів тільки те що використовувати маску до останньої краплі буде проблематично.

Консистенція середньої густини, з рук не стікає під час використання. За структурою нагадує густий пудинг.

Спосіб використання: після використання шампуню Glazed наношу невелику кількість засобу на просушене рушником волосся, рівномірно розподіляю по довжині і кінчиках. Залиште на 5-10 хвилин.

Дія маски помітна вже під час нанесення волосся лежать рівним полотном.

На дотик волосся дуже м'яке, гладке і неймовірно блискуче. Відмінно піддаються розчісування і не сплутуються по довжині. Маска не обтяжує волосся, і не жирніть його, свіжість біля коріння залишається незмінною протягом усього дня.

Оформлення товару відповідає стилю лінійки. Флакон виконаний із напівпрозорого пластику рожевого кольору.

Пульвилізатор працює справно і видає середню за обсягом хмару засобу.

Цей засіб виявився для мене трішки неоднозначним. Перше, що збивало мене з пантелику це те що виробник зазначає, що засіб призначений для процедури глазурування волосся, його потрібно витримати 5 хв і потім змити нанести еліксир або маску. Але як на мене то в цьому мало сенсу, особливо якщо наносити його перед маскою.

Тому я протестувала його двома способами:

  1. Нанесла не шкодуючи на вологе волосся після використання маски та залишила хвилин на 5-10. Потім просто добре промила водою та приступила до сушіння. Якось кардинального ефекту я не помітила. Волосся звісно блискуче та приємне на дотик, виглядає доглянуто. Але такий ефект дає і просто шампунь+маска.
  2. Нанесіть засіб з відстані 30-40 см на вологе волосся та приступила до сушіння. По ефекту помітила, що спрей прибирає пухнастість волосся. Плюс робить розчісування більш легким, гребінець проходить крізь пасма миттєво. Про неприємні вузлики навіть згадувати не доводиться. Додає волоссю блиску.

Краплі-флюїд для блиску волосся, саме вони мені сподобались найбільше.

Мені дуже подобається зовнішній вигляд флакончика він скляний та важкий. Але треба бути з ним обережною, щоб не розбити. Флакон прозорий – це зручно, видно витрату. Доречі про витрату, він доволі економний, на мою довжину волосся вистачає 2-3 натискань.

Дозатор дуже вдалий. Не розбризкує вміст флакона, не плюється, а видає засіб цілеспрямовано і маленькими порціями.

Консистенція - як рідка олія. Комфортно використовувати, легко розтирається між долонями та наноситься на волосся. При цьому не надто рідке – з долоні не тікає.

Аромат мені дуже подобається, я б описала його як квітковий та солодкий. Він відчувається на волоссі ще деякий час, що для точно плюс.

Засіб додатково розплутує волосся, зволожує і живить, надає блиск, не обтяжує волосся, не склеює, і найважливіше: абсолютно не жирнить! Для мене це важливий і найголовніший пункт. Навіть не стрижені кілька місяців кінчики виглядають цілком пристойно.

Результат ви можете оцінити на фото.