inspirit_inspires

Farmstay Collagen All in One корейска ампульна сировотка не за всі гроші світу ( -∀・)

Farmstay Collagen All in One корейска ампульна сировотка не за всі гроші світу ( -∀・)

Є люди, які хейтять цю фірму, але ось що я можу сказати: Багато «дешевих» компонентів косметики так само добре працюють, що й дорогі та розпіарені. Ніацинамід коштує копійки, колаген видобувають із морепродуктів та відходів м'ясного виробництва, а видобуток олій різноманітних рослин уже сторіччя як налагодили 😉

Популярну зараз центеллу, наприклад, може замінити звичайні ромашка з календулою, що вже набридли нам, тому ми так тягнемося до чогось новенького))

Так ось, приступимо до огляду базової сироватки FarmStay, у якої в складі є колаген 👉

👉 Вода (Water) — фундамент для більшості косметичних засобів, використовується як розчинник для інших компонентів.

👉 Гідролізований колаген (Hydrolyzed Collagen, 2,500mg) — колаген, який пройшов процес гідролізу, розбиваючись на менші пептиди (ти бачила колись молекулу колагену? Вона ж гігантська!), що полегшує його засвоєння шкірою. Виходить такий бульйончик з амінокислот. Він допомагає покращити еластичність шкіри, зменшити зморшки та підтримати здоровий вигляд. (Але по секрету скажу, що краще просто їсти багато м'яса, желе та холодцю))

👉 Гіалуронова кислота (Hyaluronic Acid) — має унікальну здатність затримувати вологу (до 100 разів більше власної маси), забезпечуючи глибоке зволоження шкіри.

👉 Бутиленгліколь (Butylene Glycol) — допомагає підвищити проникнення інгредієнтів у шкіру і є ефективним зволожувачем.

👉 Ніацинамід (Niacinamide) — вітамін В3, який вирівнює тон шкіри, зменшує вугри і підвищує еластичність шкіри, стимулюючи вироблення колагену.

👉 Гліцерин (Glycerin) — втягує воду в шкіру, ефективно зволожуючи її і захищаючи від висихання.

👉 Феноксіетанол (Phenoxyethanol) — використовується як консервант у косметичних засобах для запобігання росту бактерій і плісняви. Алергікам застосовувати з обережністю!

👉 Каприліл гліколь (Caprylyl Glycol) — зменшує втрату вологи, залишаючи шкіру м'якою та гладкою.

👉 Естери жожоба (Jojoba Esters) і витяжка з насіння жожоба
(Simmondsia Chinensis Seed Extract) — ефективно пом'якшують і зволожують шкіру, захищають її від зовнішніх факторів.

👉 Лактоза (Lactose) — зволожує шкіру і може допомагати зберегти її м'якість.

👉 Целюлоза (Cellulose) — використовується для стабілізації косметичних формул і додає текстуру продуктам.

👉 Токоферил ацетат (Tocopheryl Acetate) — форма вітаміну E, яка використовується як антиоксидант. Вона допомагає захищати клітини шкіри від шкідливого впливу вільних радикалів та зовнішніх забруднень.

👉 Аскорбіл пальмітат (Ascorbyl Palmitate) — це стійка форма вітаміну C, яка виступає антиоксидантом, сприяє виробленню колагену та освітленню пігментних плям.

👉 Ксантанова камедь (Xanthan Gum) — полісахарид, який використовується як загусник і стабілізатор текстури, допомагає утримувати інгредієнти разом і покращує консистенцію продукту.

👉 Динатрієва ЕДТА (Disodium EDTA) — хелатуючий агент, який зв'язує метали, що можуть бути присутніми в продукті; це допомагає зберегти стабільність і ефективність продукту.

👉 Аденозин (Adenosine) — компонент, який може мати антивікові властивості, стимулює вироблення колагену і може допомогати зменшити зморшки та покращити еластичність шкіри.

👉 Екстракт кореня солодки (Glycyrrhiza Glabra Root Extract) — використовується для освітлення шкіри та як заспокійливий засіб, може допомагати у зменшенні почервоніння та подразнення.

👉 Екстракт листя зеленого чаю (Camellia Sinensis Leaf Extract) — потужний антиоксидант, який також має заспокійливі властивості, захищає шкіру від ушкоджень, викликаних ультрафіолетом і забрудненням повітря.

👉 Гліцерет-26 (Glycereth-26) — це емолент, який забезпечує шкірі глибоке зволоження, залишаючи її м'якою і гладкою.

👉 PEG-60 Hydrogenated Castor Oil — використовується в косметиці як емульгатор і розчинник. Він допомагає змішувати маслянисті та водні компоненти продукту, сприяючи стабільності і однорідності косметичного засобу.

👉 Тріетаноламін (Triethanolamine) — базовий органічний хімічний компонент, який використовується для балансування рН в косметичних продуктах. Він також може діяти як емульгатор, допомагаючи підтримувати консистенцію кремів та лосьйонів.

👉 Екстракт гамамелісу вірджинського (Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Extract) — природний інгредієнт, відомий своїми заспокійливими та тонізуючими властивостями. Часто використовується в продуктах для догляду за шкірою завдяки своїй здатності зменшувати подразнення, звужувати пори та сприяти загоєнню шкіри.

Супер, "найнудніша" частина позаду, тепер мої враження про продукт!

Я перепробувала вже 3 сироватки від цього бренду: медову, колагенову та з центелою. Ця мене не особливо вразила, мої фаворити решта двоє (особливо з центелою, коли я туди бахаю ще більше витяжки з цієї рослини вже від іншого дешевого бренду – елізавекки) 🌼

У сироватці є завись білих компонентів, які розчиняються від тертя про шкіру, від неї залишається легка липкість, яка пізніше проходить.

Ця сироватка справді може стати базовою, вона гарна під макіяж, він на ній не скочується і добре тримається. В цілому, якщо від неї не чекати чудес, то для щоденного зволоження супер ☀️

Сподіваюся, пост і розбір складу був корисним, не забудь потикати на різні кнопочки як подяку і шукати мене в інших соцмережах за цим ніком 💛