Olivia

Що ти таке? І як тебе розтушувати?

Що ти таке? І як тебе розтушувати?
Що ти таке? І як тебе розтушувати?
Що ти таке? І як тебе розтушувати?
Що ти таке? І як тебе розтушувати?

Я дуже люблю тестувати нові засоби, тому, коли почула про новий "суперкомфортний" ВВ-крем, вирішила, що мені він треба. Так я наткнулася на Heimish Moringa Ceramide BB Cream SPF 30 PA++.

Сам бренд Heimish наче непоганий, їх очищувальний бальзам свого часу був дуже популярний. Упаковка та дизайн ВВ-крему стримані і гарні. Бачила, що раніше тюбик був з помпою, проте мені вже прийшов з носиком. І здається, зміни торкнулися не тільки упаковки, а й вмісту.

Що ти таке? І як тебе розтушувати?
Що ти таке? І як тебе розтушувати?
  • почнемо з відтінку - я щиро сподіваюся, що мені просто прийшов крем з якоїсь бракованої партії чи, що гірше, підробка - тому що я відмовляюся вірити, що 21-й відтінок так може виглядати! Тоді, коли більшість корейських ББ-кремів у 21-му відтінку мають мають мінімальні відміннності по кольору, тут Heimish вирішив вигадати велосипед. При чому свотчі в інтеренті мені здавалися цілком нормальними. Або ж це були фото попередньої версії продукту.
  • тому по кольору я пролетіла одразу, 21 Light Beige має жовтий теплий підтон, що моїй блідій холодній шкірі зовсім не підходить. Так, у Purito теж є теплинка, але вона точно не така, як тут;
  • запах продукту невиражений, мені чимось нагадує гуаш;
  • текстура теж дивна, наче мусова, однак розприділяється нерівномірно. Може падати в пори, а там, де погано розтушовано, залишаються смуги і плями. Також варто стежити за лінією підборіддя та шиї, там теж може залишитися сходинка;
  • на відео наносила спонжем, не дуже вдало, пензликом ще гірше, хіба що пальцями вийде краще;
  • покриття дає нещільне, плями та акне перекриває на трієчку. Якщо є лущення, то він підкреслить його.
  • з часом він все ж трохи адаптується до шкіри, але попередній шок це не відміняє;
  • фініш загалом матовий - це, напевно, єдине, що може сподобатись власникам жирної шкіри, але я люблю glow-ефект, тому мені байдуже.
  • ціна на рівні з Purito, на знижках можна вхопити його до 500 грн;
  • з плюсів - це хіба що наявність сонцезахисту та керамідів у складі.

Такий у мене вийшов досвід використання цього ББ-крему. Відтінок вийшов не мій (білосніжки, будьте пильні!), але тестувати якийсь інший бажання вже немає. Для себе я вирішила відкласти цей крем до інших часів. Можливо, влітку він мені підійде краще. Якщо у вас є досвід з цим засобом, я б дуже хотіла дізнатися вашу думку щодо нього. Дякую за інтерес до мого допису!

Тут у мене є ще й допис про Purito Cica Clearing BB cream: https://club.makeup.com.ua/post/21691/