Олена Романюк

Head & Shoulders Pro-Expert 7 лінійка шампунів проти лупи

Head & Shoulders Pro-Expert 7 лінійка шампунів проти лупи

Привіт🌷 Нещодавно я отримала на тестування шампуні проти лупи бренду Head & Shoulders, лінійка Pro-Expert, основною задачею яких, є не лише боротьба з видимою частиною проблеми (лупа, неприємні лусочки на шкірі голови) , але й запобігання, обіцяючи пролонговане відчуття чистоти й свіжості, завдяки активній речовині Piroctone Olamine та ментолу, м'яті, олії чайного дерева.

Шампунь Head & Shoulders Pro-Expert проти лупи "М'ята і ментол" - інтенсивна боротьба проти свербіння, найвища концентрація активних речовин за історію бренду.

Шампунь Head & Shoulders Pro-Expert проти лупи з кофеїном - очищення, захист від лупи та від втрати волосся

Шампунь Head & Shoulders Pro-Expert проти лупи "Чайне дерево" - постійний контроль за станом шкіри голови, для запобігання появи нових неприємностей

Тож, давайте познайомимося ближче з шампунями, які тільки на перший погляд здаються трійняшками у флаконах 😉

Склад (коротко, по основним позиціям):

• Aqua,
  • Sodium Laureth Sulfate (ПАР),
  • Sodium Xylenesulfonate (безпечна ПАР, дозволена FDA, може виступати зволожувачем, є нюанси з концентрацією, але виробник її не вказує),
  • Piroctone Olamine (активний компонент проти лупи, ефективний проти дріжджоподібних ліпофільних грибів Pityrosporum ovale (Malassezia furfur), є рекомендації по концентрації, але, виробник її не вказує знову),
  • Cocamidopropyl Betaine (безпечна ПАР, похідна жирних кислот кокосової олії),
  • Sodium Citrate (ПАР, регулятор pH безпосередньо шампуню,
  • Parfum .

Як бачите, перші позиції складу направлені на те, щоб вимити, поборотися з грибами та пом'якшити. Звісно, було б добре, знати відсоток активного компоненту Piroctone Olamine, але врешті, треба розуміти, що цей шампунь не є аптечним засобом та будемо сподіватися на відповідальність виробника.

Консистенція: густий та прозорий, блакитний гель. Густина відрізняється (на мою думку), найбільш рідким є шампунь з чайним деревом, а більш концентрований з кофеїном. Легко видавлюється в долоньку, можна регулювати кількість, без остраху, що виллється понад міру.

Аромат: знову в лідерах - шампунь з кофеїном, дуже насичена туалетна вода Versace Man, друге місце - шампунь "Чайне дерево" - це Green Tea Elizabeth Arden 😉, вдалині, але це він, солодкуватий та приємний, і третє місце - шампунь "М'ята та ментол" - жувальна гумка, приємно, ненав'язливо та бадьоро.

Піноутворення, миючі характеристики: зважаючи на сульфати в складі, то, звісно, пінка суттєва, легко утворюється. Хоча, здалося, що за першим затестом, мало нанесла. Змивається легко. Відчуття чистої голови, без бажання перемити.

А тепер щодо ефекту на моєму волоссі (нормальний тип, лусочки можуть з'явитися в зоні початку проділу, в період стресу, волосся тонке, схильне до хвилястості, натуральний колір, без сухості чи надмірної ламкості) : після миття я була приємно здивована легким об'ємом, без сухості (її я боялася через склад), волосинки не прилизані, немає штучного чи липкого обтяження, усі baby hair помітно 😍. У цілому, вся довжина мала свій природній вигляд та стан волосинок після використання нормального шампуню.

На фото, моє волосся вимите шампунем "Чайне дерево" , який став моїм улюбленцем, без нанесення маски, але з молочком Nook на кінцях.

Тривалість чистоти шкіри голови з цими шампунями у мене залишилася стандартною : 2-3 дні, можливо, я б ходила і довше, але совість не дозволяє 🤣, тим паче, в нас було спекотно та багато пилу на вулицях.

А тепер мій рейтинг:

1. Шампунь Head & Shoulders " Чайне дерево" - найлегший, нагадує аромат Green Tea Elizabeth Arden, приємна свіжість, об'єм та легкість. Чудовий варіант для миття голови у надмірну спеку, без пересушення чи обтяження
  2. Шампунь Head & Shoulders з кофеїном - сурйозний аромат чоловічих парфумів, класика ароматів засобів для сильної статі. На мій суб'єктивний погляд, з цим шампунем було найбільше об'єму та деякої щільності волосся. Обіцянку щодо контролю втрати волосся не можу підтвердити, подивимося далі 😉
  3. Шампунь Head & Shoulders "М'ята та ментол" - це вже класика самого бренду, аромат, який пам'ятаю ще здавна. Так само, якісне очищення шкіри, волосся не пересушене.

Отже, що у підсумку?

Сульфатні шампуні мають бути у рутині догляду за волоссям, якщо ви постійно користуєтеся безсульфатними чи полюбляєте силікони в догляді, бо саме такі шампуні добре вимивають волосся, щоб в них не накопичувалися доглядові засоби. Не на кожен день, але кому та як подобається, чи підходить вашому волоссю.

Як варіант, тим паче, з додатковим бонусом у вигляді активного компоненту, який знешкоджує безпосередньо грибок, що викликає лупу, то шампуні Head & Shoulders дійсно варті уваги, тим паче, зараз лінійки бренду урізноманітнені, і ви зможете обрати вдалий варіант саме для себе.