Кузя Ю-а

ZEST Biotin Beauty

ZEST Biotin Beauty

А я приймаю Біотин від Zest, адже я вважаю, що моє харчування, стан змученості та взагалі щалена кількість стресу просто вимотує мій організм. І першочергово страждає шкіра, волосся та нігті.

Більшість вітамінів не синтезується та не накопичується в організмі у достатній кількості (виводяться у процесі обміну речовин), тому потрібне їх регулярне поповнення.

І для нормального здорового вигляду, я приймаю курсами біотин.

Біотин, також відомий як вітамін B7, відіграє важливу роль у різних процесах в організмі, зокрема в утворенні глюкози, метаболічних процесах, підтримці здоров'я нервової, кровоносної систем і травного тракту, а ще важливий для здоров'я волосся, нігтів і шкіри, через що отримав назву «вітаміну краси».

Дослідження показують, що збільшення споживання біотину може поліпшити загальну якість волосся, включаючи густоту і блиск. Прийом біотинових добавок допомагає також для їх росту.

Дефіцит вітаміну В7 виражається наступними симптомами щодо волосся і шкіри:

• тьмяний вигляд і випадання волосся;
  • поганий колір обличчя, сухість та лущення шкіри;
  • червоний висип навколо очей, носа, рота.

«Вітамін краси» насичує волосяні цибулини сіркою, яка нормалізує роботу сальних залоз, забезпечує еластичність і шовковистість локонам, ефективно бореться з себореєю.

ZEST Biotin Beauty

Харчова добавка «Б’юті Біотин Комплекс» бренда ZEST — справжня «панацея» для шкіри, волосся та нігтів, що потребують негайного відновлення, зміцнення та якіснішого захисту від негативного впливу зовнішніх і внутрішніх чинників. Biotin Beauty стимулює регенерацію тканин і клітинне оновлення епідермісу, його придатків, позитивно впливає на пасма, забезпечуючи їхній стрімкий ріст, знижуючи ймовірність виникнення проблем, пов'язаних з випаданням, ламкістю, тьмяністю. Компактні капсули прискорюють синтез ниткоподібних білків — колагену й еластину, оптимальна кількість яких відображається на тілі гладкістю, шовковистістю, здоровим і доглянутим виглядом з природним блиском. До того ж, універсальний продукт чудово засвоюється організмом, не провокує розладів травного тракту та формування жирових відкладень.

Особливості Biotin Beauty бренда ZEST:
- сприяє відновленню енергетичних резервів;
- підвищує розумову активність і концентрацію;
- бореться зі стомлюваністю, розсіяністю, апатією;
- запобігає проявам депресивних розладів;
- біотин регулює правильний метаболізм білків;
- прискорює ріст волосся, забезпечуючи його зміцнення;
- делікатно вирівнює відтінок і розгладжує рельєф шкіри;
- підвищує її гладкість, пружність та еластичність;
- лютеїн позитивно впливає на зір;
- підтримує роботу серцево-судинної системи;
- практичний формат капсул;
- без сторонніх запахів і смаку.

Спосіб застосування:

Приймати дорослим та дітям старше 14 років по 1 капсулі на добу під час їжі.

Цей вітамін радять і косметологи, і мій сімейний лікар, тому я частенько проходжу курс і впевнена в результаті.