Alina_Demchenko

#myperfecthaircolor : Брюнетка не від народження, а за покликанням )

#myperfecthaircolor : Брюнетка не від народження, а  за покликанням )
#myperfecthaircolor : Брюнетка не від народження, а  за покликанням )
#myperfecthaircolor : Брюнетка не від народження, а  за покликанням )

Від народження, мій колір волосся завжди мінявся. До 5 років я була біленькою, що впринципі не така вже рідкість. Поступово, мій колір волосся став хамелеон і я що білка : літом одна, в зимку інша. Тож сказати який мій рідний колір волосся - супер складно. Перший раз, я мала досвід з тонікою, з більш темним кольором за мій рідний. І побачивши різницю в своїй зовнішності, це стало початком того, чого я роками брюнетка.

  1. З рідним кольором - я зливалась, темний - подарував бажанний контраст. Я буквально губилась на фоні одягу. На фоні тьмяного, сіро-жовтого кольору волосся, моє обличчя губилось, бо колись було кредо "ТРЕБА ЗАСМАГАТИ". Я виглядала максимально хворобливою і була неведимкою. Мені буквально нічого не личило. Про макіяж тоді і мови бути не могло. Темний колір підкреслив мої риси обличчя, мої очі. Вони наче заграли новими фарбами. Та й колір обличчя візуально став наче чистішим. А от запалення на контрасті - більш помітні ахахах
  2. Фарбування волосся змінило стан мого волосся на краще. Моє натуральне волосся мало ну прям максимально непривабливий стан. Воно не вкладалось, було пухнасте, а з будь якими засобами для догляду - що соплі. Воно не мало ні блиску, ні гладкості, ні гарної структури. Були б кудряхи - я б ще то стерпіла. А так, воно виглядало наче я ніколи його не розчісувала.
  3. З новим кольором - прийшла впевненність. Темний колір наділив мене тим, чого ніколи не було в мені. Я стала більш впевненною, бо почала подобатись собі. Так як я часто фарбую саме в нейтральний відтінок темного, деякі люди навіть думають що це мій рідний колір ( особливо з тим, що в моїй сім'ї є брюнети).
  4. Для мене процесс фарбування в темний - супер легкий. Тяп, ляп, потрусив, вилив на голову, 30 хвилин, змила , хоп хоп і я красуня. Теж саме з бровами: нанесла, посиділа і усьо, як і треба. Це важливий етап, бо під час фарбування в інший колір треба витрумувати правильний час, правильно наносити відітнок ( спершу на корні, потім на довжину). З темною фарбою найдовше то просто сидіти. От мамі я зробила випадково перетримала фарбу для волосся - ходила руда місяць)
  5. Лінька як спосіб дізнатися що треба пити вітаміни. Факт: в моїй сім'ї всі думають що я скоро буду лиса, бо з мене стільки сипиться волосся, що на дві перуки вистачить. Але процесс випадіння волосся в помірній кількості - норма, а коли от більше - час подумати про здоров'я. В мене наприклад організм так реагую на стресс та нестачу вітамінів. Волосся це перший дзівіночок і завдяки цьому я можу слідкувати чи все нормально з організмом. І ДОРЕЧІ: на контрасті с темним, я бачу як маленькі біленькі волоски вилазять)))
  6. Кольори, кольори і ще раз кольори. Цього не відняти і я погоджуюсь з багатьма дівчатами : брюнетки не так бояться кольорів. В мене є один стоп колір - синій. В моєї мами ( тепло русявої) і моєї тітки ( білявки) - їх набагато більше. І це не тільки одяг, це і про колір помад , тіней, рум'ян. Один нюанс: темний колір не зробить з вас автоматично візажиста, всьому так само треба навчатись, є свої нюанси ( колір шкіри, очей, тип зовнішності і так далі). Але в моєму випадку я зрозуміла як фарбуватися саме коли стала брюнеткою.
  7. Більш легкий догляд за волоссям. Я а ні колорист, а ні трихолог, але якщо я не помиляюсь, темна фарба заповнює і робить волосся більш товстим і гладким. Тому у багатьох брюнеток( особливо у фарбованних) - видно цей прекрасний блиск, наче якесь хутро дикої кішки.В моєму випадку рутина взагалі доволі легка : шампунь, а інше за бажанням. Якщо порівнювати з мамою і тіткою, то в них там і маски, і олійки змивні , і олійки незмивні. Ще я вода їм не така 😂
  8. Зміна температури. І це я кажу не про те як я впливаю на погоду, а те як я впливаю на кольори. Вирішила окремо виділити цей пункт: кажуть, є кольорове коло і все подібне. АЛЕ !!! Темний нейтральний колір підходить як теплому, так і холодному типажу. Якщо з іншими кольорами відтінок грає велику роль, то тут якщо тільки не фарбуватися в синюшно чорний - повністю ломається система. Захотіла мати теплий типаж - вибрала більш теплі відтінки в одязі, додала бронзеру і все готово. Захотіла мати більш холодний - нема питань. Тому я так люблю рум'яна: вони дозволяють мені гратися з підтоном образу.
  9. Привіт, мене звати Білосніжка... або Зла Королева... або Белатрісса Лестрейндж... або Чудо-Жінка . Є така велика кількість персонажів брюнеток, що під час конкурсу косплеїв в Клубі, мені завжди важко : так багато тих ким я можу стати)) Що правда негативні персонажі чомусь частіше за все брюнетки, але знаєте - я не проти, якщо мене хтось порівняє з Ірен Адлер)
  10. НЕ ВПІЗНАЮТЬ ОДНОКЛАСНИКИ. Вірите не вірите, але я цьому дуже рада. Як каже моя подруга, з якою я почала спілкуватися після школи ( а ми на секундочку були однокласницями) - якщо б ми не товаришували, вона б мене навіть не впізнала , бо я як за характером стала іншою людиною, так і за зовнішністю.

Я дуже рада бачити себе такою у дзеркалі. Будь який мій макіяж - це частина мене, частина мого внутрішнього світу, який допоміг мені проявити ТЕМНИЙ КОЛІР ВОЛОССЯ. Ставши брюнеткою, мене почали бачити, що спочатку мене лякало. Але тепер - я готова до будь якого кольору волосся, бо саме будучи брюнеткою, я перестала боятися виділятися) Тож хто зна, може я стану рудою, фіолетовою чи білявкою - будь який колір шикарний ( окрім мого рідного на мені😂)

#myperfecthaircolor : Брюнетка не від народження, а  за покликанням )
#myperfecthaircolor : Брюнетка не від народження, а  за покликанням )
#myperfecthaircolor : Брюнетка не від народження, а  за покликанням )