Grand Henna Хна коричнева для біотату та брів
Хна - загадка, ніколи не знаєш, пофарбує чи ні!
Привіт 🌷 У подарунок до світло-русявого волосся я отримала такі ж брови, які наче є, але наче і немає. Створити ефект присутності брів мені допомагає хна Grand Henna (нині, у коричневому відтінку). Звісно, я побачила її в мастринь, від яких виходила з чорними бровами. Як їм це вдавалося 😅? Тож, вже тривалий час, створюю сама собі брови, так само, як і знищую їх 🤣
Давайте поговоримо про неї та подивимося мій результат фарбування
Індійська натуральна хна Grand Henna представлена на сайті MakeUp у фасуванні - 15, 30, 60 та 120 грам. Останній варіант, очевидно, вигідний для салонів та майстрів-бровистів. Я завжди брала по 15 грам.
Хна насипана у вакуумний пакетик, до якого після відкриття варто прилаштувати зажим, щоб менше був доступ повітря. Пакетик з бонусом, у вигляді міні флакону кокосової олії, знаходиться у металевій (?) баночці з щільною кришкою.
Кокосова олія Grand Henna неймовірна, дуже ароматна, хочу придбати повнорозмірний флакон.
По текстурі - хна довольні дрібна, наче мелена кава. Але дуже легко забруднює усе навколо, якщо невдало відкрити пакетик.
Про хну розповіла, тепер про мої брови 😅
Світло-русяві, тонкі, під колір мого волосся, хвостик постійно зникає, навколо темних волосинок відростає чимала кількість пушкових, світлих, які начебто, можуть дати об'єм при фарбуванні, а в той же час, дуже змазують чіткість.
Трясуся над кожною волосинкою, щовечора наношу олію та розчісую їх 😍 А потім нападає жага знищення, пінцет в руках, і все 🤣
Переходимо до етапів фарбування:
- Замішую хну у пластиковій кришечці, яку зберігаю в баночці, разом із хною, що надзвичайно зручно.
- Розмішую у теплій воді, кількість вже на око, нам потрібна консистенція зубної пасти. Залишаю на 5 хвилин, після розмішування.
- Тим часом, скрабую/вмиваю брови, щоб прибрати залишки жиру чи крему. Або скраб Etude House, або ж гель для вмивання CeraVe. Розчісую щіточкою Kodi.
- Готую дзеркало, позицію біля вікна, пензлик для нанесення, ватні палички, серветочку, олійку для змивання хни.
- Починаю наносити хну з хвостика брови, поступово йдучи до початку, вимальовуючи бажану лінію, трохи піднімаючи волосинки, щоб хна огорнула кожну.
- Потім чекаю, десь 20 хвилин. Знімаю хну за допомогою олії, або навіть масляного розчину вітаміну Е. І корисно, і добре знімає засохшу хну.
- Зняла, причесала щіточкою Kodi, додатково нанесла олію.
А от і результат! Який дивним чином варіюється кожного разу 😅
Верхнє фото - до, нижнє - одразу, після зняття хни з брів
Спочатку може бути помітно рудуватий підтон, світло-коричневий відтінок цієї хни, взагалі, не моє.
Згодом, волосинки темнішають, шкіру, останнім часом, хна дуже погано фарбує, є лише тінь, завдяки, фарбуванню тонкого, пушкового волосся.
Як бачите, у моєму варіанті, чітких графічних брів "Я вийшла з салону!" немає.
Але, брови більш виразні, за добу після фарбування ще темнішають, і нарешті є на моєму обличчі 😅
А якщо пощастить, то хна затемнить шкіру, але, напевно, то варто не фарбувати брови на повний місяць, щоб отримати більш яскравий варіант 😅
Отже, хна Grand Henna може зробити вам гарні брови, хоча мені здається, що з часом могла змінитися формула, бо ще роки 3 тому, я мала кращі результати з нею 🤷🏼♀️ Можливо, спробую, інший бренд, або придбаю ще один відтінок Grand Henna, для експериментів.
Комента рі (0)