Марія Bondar

Справжній хаммам від Rituals

Справжній хаммам від Rituals

Привіт, сьогодні невеликий відгук огляд на пінку від Rituals синьої лінійки Hammam. Ця піна для душу - це справжня знахідка для тих, хто цінує якісні та розкішні засоби догляду за тілом. Відразу після відкриття флакона ви відчуєте приємний і освіжаючий аромат евкаліпта та розмарину, який створює відчуття перебування в справжньому хаммамі. Це не солодкий аромат, він свіжий, ніжний, легкий і водночас насичений. Піна має дуже ніжну текстуру, яка легко розподіляється по шкірі, забезпечуючи м'яке очищення і зволоження.

Використання цієї піни перетворює щоденний душ на спа-ритуал, даруючи відчуття розслаблення і комфорту. Шкіра після використання стає шовковистою, гладкою і приємно пахне ще довгий час. Дизайн флакона також заслуговує окремої уваги - він стильний і зручний у використанні.

Особливо радує економічність засобу: невелика кількість піни вистачає на все тіло, що робить продукт досить вигідним придбанням. Загалом, Rituals Hammam - це чудовий вибір для тих, хто бажає додати своєму догляду за тілом нотки розкоші та справжнього задоволення. Тому я ставлю цьому продукту 10/10, і раджу кожній спробувати насолоду від Rituals.