Інна ✨

Пензлі для макіяжу Real Techniques

Часто згадую пензлики для макіяжу від Real Techniques , бо щиро вважаю, що вони одни з найкращіх у співвідношенні ціна/якість, є вже готові дуже грамотно зібрані набори, легко сформувати базовий арсенал гарних пензлів, які будуть вам довго служити. Вирішила продемонструвати, чим користуюсь сама.

Свій самий перший пензль я придбала ще восени 2019 року і це був Real Techniques Setting Brush 402. Як бачіте - він і досі зі мної і нічого з ним не сталось, лише корпус трохи деформувався, але у цьому винен мій кіт. Полюбляє гратись пензлями, у 2019 році він тільки з'явився у моєму житті і пензлі ще були у відкритому доступі, тож деякім дісталось)

Це моя улюблена форма і розмір пензлика, для мене від універсальний - я можу з допомогою нього нанести усі сухи продукти на лице (пудру, рум'яна, бронзер, хайлайтер) і кремові також. Тому таких однакових пензлів я маю 3 і хочу придбати ще один.

Пензль для пудри, якій дуже зручно брати у подорожі чі з собою у сумочку, коли треба підправити макіяж впродовж дня. Чудово наносить сухи текстури і теж доволі універсальний. Така сама форма є і у повнорозмірному варіанті, тож можно обрати, що буде зручніще. Цей пензль теж я придбала ще восені 2019 року і він у чудовому стані!

Цей набір я придбала у 2020 році, у ньому ще є спонж. Обожнюю спонжи Real Techniques для нанесення тону, завжди купую у пакуванні по 4 шт, але можно придбати по 1 або є ще декілька варіантів у наборах з різними розмірами та формами. Я люблю ці класичні помаранчеві спонжики, вони м'які, добре наносять тон, гарно відмиваються та довго зберігають робочій стан.

Пензлі у наборі дозволяють зробити повноцінний макіяж обличчя. Майже всі за потреби можно придбати окремо :

- Real Techniques Setting Brush 402

- Real Techniques Expert Face Brush 200

- Real Techniques Blush Brush 400

- Real Techniques Deluxe Crease Brush 300

Це набір у білому дорожному чохлі для пензлів, якого зараз вже немає в наявності. Може це була якась лімітована серія, зараз вже не можу знайти у продажі. У чохлі я і зараз перевожу пензлі у подорожах, він зручний, легко миється, займає небагато місця і добре зберігає пензлики.

Ну і ще один окремо придбаний улюблений пензль Real Techniques Setting Brush 402)

Взимку 2023 я вирішила, що мені не вичтачає детальних пензлів для макіяжу очей і обрала для себе ще один набір від Real Techniques, якій містить :

- 304 Defining crease Brush для нанесення та розтушовки сухих тіней
- 307 Shading Brush для нанесення кремових та пудрових текстур
- 310 Essential crease Brush для м'якої розтушовки тіней
- 308 Medium Shadows Brush для м'якої розтушовки тіней
- 311 Fine liner Brush для нанесення підводки
- 312 Lash Separator Brush для рощісування вій
- 313 Define Brush для нанесення кремових продуктів
- 332 Blender Brush для розтушовки по лінії росту вій

Дозволяє зробити повноцінний макіяж очей, маленьки пензлі чудово пропрацьовують дрібні деталі.