MAKEUP Club

Результати розіграшу від MAKEUP Club

Результати розіграшу від MAKEUP Club

Оголошуємо переможців тестування та нагадуємо про те, що кожен, хто отримає бокс від O’BAYS, має протестувати його та створити розгорнутий допис про засоби до 24 червня. Обов’язково додай хештег #testmakeupclub та не забудь про яскраві фото. Публікація з розпакуванням боксу та першими враженнями не вважається за розгорнутий допис.

Вітаємо 15 переможниць, які встигли залишити коментарі першими!

А ось 10-ка щасливиць, яких обрав random.org серед усіх, хто виконав умови. Вітаємо!

Важливо!

  • Після оголошення переможців, ви маєте вийти з нами на зв’язок протягом 7 днів;
  • Переможець має перебувати на території України та отримати подарунок особисто;
  • Деталі за посиланням: https://club.makeup.com.ua/rules/

________________

Не знаєш на що зробити огляд? У тебе закінчуються ідеї? Хочеш отримати яскраві емоції від новинок у косметичці та поділитись ними зі своїми б’юті-подругами? Маємо для тебе щось цікаве.

  • Повністю заповни профіль на MAKEUP Club. Вкажи особливості, напиши декілька слів про себе, додай два фото – фото профілю та аватар.
  • З 27 травня по 6 червня залиш під цим дописом один коментар “Хочу тестувати з MAKEUP Club”.

Та перш, ніж це зробити, переконайся, що тобі під силу не порушити правила тестування.

  • Учасниці з пустими профілями та ті, хто прокоментує допис двічі або більше, будуть дискваліфіковані. Сюди ж потрапляють ті, хто переміг у минулому тестуванні та не виконав його умови.
  • Після оголошення результатів переможці зобов’язані написати розгорнутий допис про весь бокс до 20 червня з хештегом #testmakeupclub і розповісти про кожен засіб окремо, додаючи яскраві фото. УВАГА! Публікація з розпакуванням боксу та першими враженнями не вважається за розгорнутий допис.
  • У разі перемоги та невиконання умов, ти потрапиш до чорного списку тестувальників, а отже – більше не зможеш брати участь у подальших розіграшах.

Готова поборотися за звання одного з кращих б’юті-блогерів спільноти? Тоді вперед. Вже 7 червня ми оголосимо результати тестування. 15 боксів отримають ті, хто першими прокоментують допис, ще 10 – обере система random.org серед усіх, хто виконає умови.

Бажаємо успіхів.

MAKEUP Club
3.2k
Підписники
0