#myperfecthaircolor
Не в кольорі волосся щастя, всі ми прекрасні! Важливо любити й приймати себе ♥️
Таки назбирала 10 причин чому бути русявою для мене круто)) та вважаю що більшість пунктів підходять для всіх, щоб зрозуміти власну красу!
- Особисті відчуття. Колір волосся - те, що я завжди любила в своїй зовнішності, комфортно та прекрасно!
- Особливість. Русий колір волосся є рідкісним, зустрічається приблизно у 4 % населення Світу. Це привертає увагу та додає особливого шарму та унікальності - мене дуже часто запитують чи фарбую я волосся 🙃
- Привабливість. Русе волосся м'яке та має гарний вигляд - здоровий блиск та яскравість 🩷 Мені одразу відтінки русого асоціюються з ніжністю та жіночністю.
- Універсальність. Це дуже гарний колір, у якого є ще безліч відтінків. Це дозволяє кожному знайти свій ідеальний тон, який підкреслить зовнішність. Фото мого волосся, блакитних очей та від природи густих брів замість тисячі слів 😉
- Здорове волосся. Я з тих людей що ніколи не фарбують і на додаток ніколи не вирівнюють волосся, бо й так маю ідеально рівне 🥰 Тому зберігається природна структура, волосся більш міцне та живе не вигляд.
- Економія часу та грошей. Оскільки волосся не фарбується то й економляться гроші на перукарських послугах і великої кількості доглядових баночках) А скільки часу можна зекономити якщо тільки іноді підрізати довжину😱
- Легкість догляду. Менше процедур і баночок - легше доглядати за волоссям. До отримання боксу на тестування від MakeUp ніколи не користувалася масками для волосся 😅
- Вигляд на сонечку. Особливий пункт для мене 🫶🏻 Волосся виглядає дуже різними відтінками залежно від освітлення. Іноді складається враження що зовсім змінюється колір))
- Менш помітна сивина. Хоча мене поки це не стосується, обов'язково скажу про те, що сивина має досить гарний вигляд змішуючись з русявим волоссям, ніби розбавляючи колір. Дуже приємний плюс!
- Модні тенденції. Колір, який завжди в моді та підходить під більшість образів. Фарбування в такий тон завжди бажані й популярні 🙃
Найкращий “макіяж без макіяжу”. Обожнюю такі ніжні образи в житті, зараз особливо полюбилися мені рум'яна 😍
Насправді дуже важливо внутрішнє відчуття та комфорт, які впливають на зовнішній вигляд. Бажаю, щоб цей челендж надихнув дівчат та допоміг визначити той самий ідеальний для них колір волосся 🫶🏻
Коментарі (0)