Тетянка 🤩

#myperfecthaircolor

#myperfecthaircolor
#myperfecthaircolor

Таки назбирала 10 причин чому бути русявою для мене круто)) та вважаю що більшість пунктів підходять для всіх, щоб зрозуміти власну красу!

1. Особисті відчуття. Колір волосся - те, що я завжди любила в своїй зовнішності, комфортно та прекрасно!
  2. Особливість. Русий колір волосся є рідкісним, зустрічається приблизно у 4 % населення Світу. Це привертає увагу та додає особливого шарму та унікальності - мене дуже часто запитують чи фарбую я волосся 🙃
  3. Привабливість. Русе волосся м'яке та має гарний вигляд - здоровий блиск та яскравість 🩷 Мені одразу відтінки русого асоціюються з ніжністю та жіночністю.
  4. Універсальність. Це дуже гарний колір, у якого є ще безліч відтінків. Це дозволяє кожному знайти свій ідеальний тон, який підкреслить зовнішність. Фото мого волосся, блакитних очей та від природи густих брів замість тисячі слів 😉
  5. Здорове волосся. Я з тих людей що ніколи не фарбують і на додаток ніколи не вирівнюють волосся, бо й так маю ідеально рівне 🥰 Тому зберігається природна структура, волосся більш міцне та живе не вигляд.
  6. Економія часу та грошей. Оскільки волосся не фарбується то й економляться гроші на перукарських послугах і великої кількості доглядових баночках) А скільки часу можна зекономити якщо тільки іноді підрізати довжину😱
  7. Легкість догляду. Менше процедур і баночок - легше доглядати за волоссям. До отримання боксу на тестування від MakeUp ніколи не користувалася масками для волосся 😅
  8. Вигляд на сонечку. Особливий пункт для мене 🫶🏻 Волосся виглядає дуже різними відтінками залежно від освітлення. Іноді складається враження що зовсім змінюється колір))
  9. Менш помітна сивина. Хоча мене поки це не стосується, обов'язково скажу про те, що сивина має досить гарний вигляд змішуючись з русявим волоссям, ніби розбавляючи колір. Дуже приємний плюс!
  10. Модні тенденції. Колір, який завжди в моді та підходить під більшість образів. Фарбування в такий тон завжди бажані й популярні 🙃

Найкращий “макіяж без макіяжу”. Обожнюю такі ніжні образи в житті, зараз особливо полюбилися мені рум'яна 😍

Насправді дуже важливо внутрішнє відчуття та комфорт, які впливають на зовнішній вигляд. Бажаю, щоб цей челендж надихнув дівчат та допоміг визначити той самий ідеальний для них колір волосся 🫶🏻

#myperfecthaircolor
#myperfecthaircolor
#myperfecthaircolor