#myperfecthaircolor
Бути блондинкою це - ...
Привіт, красуні!
Дуже цікавий челендж оголосив наш улюблений Makeup Club, в якому я також вирішила прийняти участь.
За все своє життя, в мене було багато експериментів з відтінком волосся: я була і темненькою, і руденькою, і русою, і з червоним волоссям, і з фіолетовим, і навіть з рожевим:-)
Я вважаю, що кожна жінка має право бути такою, якою їй хочеться!
Але останні два роки, я вирішила, що найбільше мені пасує бути блондинкою, і на це в мене 10 причин.
Поїхали?
1. Бути блондинкою - це бути художником!
Тільки зі світлим волоссям можна так експериментувати з віддінками! Блонд може бути таким, яким сьогодні його хочеш бачити ти: сірим, фіолетовим, бежевим, рожевим, і навіть персиковим.
На ринку такий нескінченний вибір тонуючих засобів, що важко уявити: починаючи від кольорових шампунів, бальзамів, закінчуючи різноманітніми відтіночними мусами.
Я через день можу ходити з новим кольором волосся.
2. Бути блондинкою - це бути експертом!
Кожна блондинка, яка любить своє волосся, як ніхто розбирається у всіх хімічних компонентах. Ми знаємо, які ПАВи агресивні, а які ні, які масла сушать, а які дуже швидко вимивають колір волосся. Ми можемо легко написати дисертацію на тему: "Як зробити пошкоджене волосся гладеньким і блискучим, як у кінозірки".
3. Бути блондинкою - це бути тою, у кого локони тримаються три дні.
Я знаю, як важко зробити класну зачіску людині, у якої важке натуральне гладеньке волосся, бо скільки б ви на неї не вилили стайлінгу, все одно локони не будуть нормально триматися під своєю власною вагою.
У блондинок нема таких проблем! У нас сухе, пористе волосся, яке можна накрутити хоч пальцем, і навіть без лаку, зачіска протримається дуже довго.
4. Бути блондинкою - це бути детективом!
Кожного ранку, дивлячись на свою розчіску, я проводжу справжнє детективне розслідування, чи то випало в мене волосся, чи ти обламалося!
5. Бути блондинкою - це завжди мати залізний аргумент для завершення будь-якого сперечення.
Інколи, я можу робити такі речі, які важко піддаються логічному поясненню. А коли мене питають: "Альона, нашо ти це зробила?", я просто відповідаю: "Ну я ж блондинка!!!:-)"
Все! Ви перемогли, і вашому опоненту вже точно не буде чого додати!
6. Бути блондинкою - це бути Мерлін Монро!
Якщо ви блондинка, і нафарбуєте губи червоною помадою, то у 99,9% випадках, вам скажуть, що ви сьогодні, прямо як Мерлін. Приємно, коли тебе інколи порівнюють з такою легендарною особистістю.
7. Бути блондинкою - це ламати стереотипи.
В світі існує багато стереотипів, що блондинки якісь не розумні, недолугі, та легковажні! Але ми то з вами знаємо, що світлі голови можуть бути чудовими науковцями, видатними особистостями, можуть класно керувати машину і чудово готувати! Ми можемо будь-що, якщо самі цього захочемо! І цим самим ми руйнуємо всі упередження, і кожен день показуємо всьому світу, які ми круті!
8. Бути блондинкою - це ідеальне рішення, щоб замаскувати сиве волосся.
Якщо у вас з'явилося сиве волосся, і вас воно бісить, просто висвітліть його! Зробіть мелірування/айртач/шатуш і насолоджуйтеся результатом.
Світлі прядки будуть поєднуватися з сивими волосинками, утворюючи неповторний візерунок, який, я впевнена, вам точно сподобається!
9. Бути блондинкою - це бути в тренді!
Вже котрий сезон, фарбування в блонд (тотал блонд або складні техніки) - є найзатребуванішими у всіх перукарів. Навіть з практики своєї роботи: із 10 клієнтів на фарбування - 7 із них хоче саме блонд.
10. Бути блондинкою - це виглядати трошки молодше свого віку.
Хочеш не хочеш, а темні віддінки додають віку, бо навіть коли я сама була брюнеткою, то всі мені казали, що я стала трошки старше виглядати. Не зрозумійте мене неправильно, у брюнеток - маса своїх переваг, і дуже багатьом дівчатам, темне волосся пасує ідеально, але за статистикою - блонд знижує контрастність зовнішності, і людина на вигляд стає трошки молодше.
До речі, у бровістів є такий лайфхак: якщо у клієнта є запит на те, щоб полегшити погляд, зробити образ м'якішим і молодшим, то тоді майстер висвітлює брови, і робить їх на 1.5-2 тони світлішим, за основний віддінок волосся.
Ось такі переваги світлого волосся я знайшла для себе, і сподіваюсь, що своїм дописом, я не образила ніякі інші віддінки:-)
На всякий випадок, пам'ятайте, що всі історії - вигадані, а співпадіння - випадкові. Всіх обіймаю!
І дякую за увагу 😘
Коментарі (0)