#IHATETHISINMYROUTINE
Я буду рада, якщо ти підтримаєш мій челендж 🤍
Привіт, красунечки🕊️Отже, що я ненавиджу з бʼюті рутини, але всеодно роблю)
Декілька моїх пунктів
ТОП 10
- Мити голову. Чесно, я терпіти це не можу. Максимально відтягую цю процедуру, для мене зачіска Беллочки Хадід,то спасіння. Хоча так і не правильно робити🤪
- Голити ноги. Все, що завгодно тільки не ноги. Вони надто довгі і їх важко голити. Тому я це роблю вкрай рідко. Я та сама людина, що ходить в сукнях з не голеними ногами 🤭
- Демакіяж. Не люблю вечірню рутину, бо завжди нема сил то все змивати. А от баночки наносити я обожнюю 🥰
- Наносити спф. Я часто забуваю за нього, в останній момент згадую і можу ще і запізнюватись через це. А потім його ще і обовʼязково змивати. Але! Без спф ніяк, також нещодавно була у дерматолога та перевіряла родимки, де почула, що найкращий захист тіла від сонця-це одяг. А сонцезахисні креми/спреї просто обовʼязкові на все тіло, навіть в умовах міста. Особливо, якщо наявні родимки у великій кількості
- Багато баночок і етапів. Я люблю тестувати різні засоби, мені це дуже цікаво. Але водночас я терпіти не можу перенавантажені полички, що потім не знаєш чим сьогодні користуватись
- Те саме стосується і декоративної косметики, яку я хочу перебрати. Бо вже просто не встигаю користуватись всім, що маю. Для мене взагалі були б ідеально всього по 1. Тому, коли я не можу обрати, я злюсь 😁
- Лосьйони для тіла, креми, батери, скраби. Про це все я забуваю, а все тому, що це дууууже довго. Щоразу купую, щоразу воно стоїть і ніхто ним не користується. Мені треба якийсь засіб 20в1, щоб я нанесла на всю себе і була ідеальна 🤭
- Підстригати кінчики. Я так старанно відрощую волосся, що для мене обрізати навіть 3 см-це дуже важко, але необхідно
- Робити манікюр. Я завжди максимально спрощую цю процедуру. Обрізаю нігті, підпилюю і інколи можу використати прозорий лак. Кутикулу я не чіпаю
- Наносити червону помаду. Я дуже люблю себе з червоною помадою, але ненавиджу її носити (бо постійно переживаю, щоб вона не стерлась та не розмазалась), а також важко ідеально намалювати рівний контур
Це всі мої 10 пунктів, враження, що я ненавиджу все, але це не так😁
Буду рада почитати ваші дописи, що вам дається важко в рутині👀
Обіймаю🤍
Коментар і (0)